Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany porazil "děda" Martin Šindelář


Branky


20

Hosté asi vystříleli všechny náboje v minulém kole, protože v Tuklatech se do černého netrefili ani jednou. Zato dost prostoru dali tuklatskému Šindelářovi, který nasázel pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přijelo jen torzo plaňanského týmu

"Už v průběhu týdne se scházely omluvenky na dnešní zápas a tak jsme dnes po Plaňanech posbírali zbytek a přijeli s jedenácti hráči, z čehož jsou čtyři dorostenci", předeslal vedoucí plaňanského týmu Tomáš Freund a odvážně doplnil: "Jdeme do zápasu s tím, že domácí minimálně potrápíme."

 

Ale odhodlání čišelo i z domácího trenéra Jirky Halgaše: "Pokud se chceme udržet v nabitém středu tabulky, musíme bodovat." Utkání ale začali lépe hosté a hned v úvodu zápasu Nedvědil ani Olah si nedokázali poradit tváří v tvář Hradeckému.

 

Domácí Čechie se snažila využívat šikovnosti D. Jambora a z toho dokázal těžit Šindelář, jak ukázal další průběh. Ve dvanácté minutě si D. Jambor došel šikovně pro penaltu, kterou dokázal Martin Šindelář přetavit ve vedoucí gól - 1:0. "Jestli tohle byl vůbec faul, tak minimálně metr před vápnem", čílil se Tomáš Freund a rozhořčeně doplnil: "Löwe ale nic neponechá náhodě."

 

Plaňanští byli i nadále více u míče, ale jejich akce končily před šestnáctkou. Pazdera byl téměř bez práce, protože obětavě hrající obrana k němu téměř nic nepustila. Naopak po půlhodině hry se po skvěle zahrané standardce radoval opět Martin Šindelář - 2:0. A když vzápětí Martin Kassa - 3:0 navýšil na rozdíl tří gólů, věděl Tomáš Freund, že zápas vůbec jednoduchý nebude.

Skóre se zastavilo na šestce

Do druhého poločasu dorazily hostům další posily a Plaňany prostřídaly. Opět se hrálo opticky více na polovině domácích, ale hosté se dostali pouze ke střelám z větší vzdálenosti, s čímž si Pazdera bez potíží poradil. Naopak už po osmi minutách vyrobil hrubici Freund, Hradecký chybně vyběhl a Martin Šindelář pohodlně přidal čtvrtou branku - 4:0.

 

Co je hostům platné, že kombinovali a hráli, když branky dávali hráči Tuklat a speciálně Martin Šindelář. V závěru přidal gól na 5:0 a skóre uzavřel opět z penalty - 6:0. V pětačtyřiceti letech pět gólů v okresním přeboru - to je slušný výkon!!!

 

"Kluci si musí uvědomit, že bez tréninku a s tímto přístupem se hrát nedá", lamentoval vedoucí Plaňan a doufá, že do příště se kádr uzdraví a potrápí doma Jestřábku.

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Jiří Halgaš, trenér: Kluci k zápasu přistoupili zodpovědně a po delším čase ukázali, že fotbal hrát umí. Naše obrana pracovala až na drobné chybky dobře, hosté si nevypracovali téměř žádnou šanci, obránci veškeré střely dokázali zablokovat a tak náš brankář neměl skoro žádnou práci. Kolektivním výkonem a dodržením toho, co jsme si řekli, po zásluze bereme 3 body!! Kolektivní výkon podtrhl nevídanou kanonádou "děda Šindelář", který nasázel 5 branek!! O hráči tohoto kola by tak neměly být žádné pochyby!!!

TJ Sokol Plaňany
Petr Málek, asistent trenéra: Zápas byl ovlivněn absencí našich hráčů. I přes naše herní kombinace se nám nedařilo ve finálové fázi dostatečně ohrozit branku soupeře, ten naopak naplno využil své standartní situace. Druhý poločas se nám již nepodařilo výsledek obrátit, naopak jsme inkasovali další branky. Zápas, ve kterém jsme chtěli a měli bodovat, pro nás vyšel bohužel bodově naprázdno.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - P. Patáčik [-] , M. Kotala [-] (71. D. Matthey [-] ) , J. Vébr [-] , P. Mazur [-] (46. M. Pytloun [-] ) , R. Nešpor [-] (46. J. Vyhnal [-] ) , R. Časta [-] , M. Šindelář [-] , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-] (76. V. Lachman [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Olah [-] , J. Nedvědil [-] , P. Siruček [-] (71. L. Franko [-] ) , J. Rychlík [-] , O. Lazaryev [-] , M. Nágl [-] , T. Freund [-] , D. Siruček [-] , M. Jambor [-] (46. D. Žemba [-] ) , L. Klucska [-]

ŽK: 46. M. Kassa , 61. R. Časta - 33. O. Lazaryev , 42. J. Rychlík , 72. M. Nágl , 73. T. Freund .
Hráči zápasu: M. Šindelář .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), NÁGL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Dokáží domácí uhlídat hattrickové střelce Plaňan? Nebo se opět prosadí kanonýr Čechie Jambor?

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích