Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žehrovice prodloužily vítěznou vlnu doma s Chrášťany


17

Chrášťany měly před sebou velmi těžký duel. Rozjeté Mšecké Žehrovice byly papírovým favoritem a případným vítězstvím mohly svou vítěznou vlnu prodloužit. I když se oba celky v zápase přetahovaly, byli to nakonec domácí, kteří se po závěrečném hvizdu mohli radovat,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žehrovice nezachytily úvod

Sotva sudí Švácha zahájí utkaní, tak už domací brankář Veselý lovil merunu ze sítě. Dlouhý nákop hostujícího obránce se dostal až před pokutové území, kde ho založník předložil téměř před prázdnou branku Králičkovi - 0:1. Hosté měli další šanci, když nebezpečně zahrozili po průniku středem hřiště. O minutu později se do šance dostali i domácí, když Eisenstein poslal centr na hlavu Kočího, který však síť nerozvnil.

 

Ve 12. minutě už se domácí dočkali. Eisenstain vyzrál na hostojícího brankáře přímo z rohu - 1:1. O deset minut později šli hosté opět do vedení, kdy šel do pokutového území centr, při kterém se domácí obránce strazil s hostujícím hráčem. Hralo se však dál a před Herrmannem tak zívala zcela odkrytá brána - 1:2. Hned o minutu později mohli domácí vyrovnat, když se krásně uvolnil Volf a předložil míč Kočímu, který ve skluzu nezamířil přesně.

 

V této pasáži se domácí tlačili za vyrovnáním. Po půl hodině hry se řítil Volf sám na brankáře hostí, ale vytlačil se do úhlu a trefil jen tyč. Domácí se vyrovnání dočkali těsně před odchodem do kabin, kdy se trefil parádně z přímého kopu Škutchan 2:2. Zajímavý první poločas tak neměl vítěze.

Emoce na pochodu

Toto utkaní se rozhodně nedalo označit za poklidné, na hřišti i mimo něj to jiskřilo. Ani jedno mužstvo to nechtělo vzát a hrála se tak vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. Domací se dostali po hodině hry pod mírný tlak, jelikož byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí špílmachr Volf. Ačkoliv měli hosté po vyloučení mírně vyšší držení míče, hraje se na branky a tu rozhodující dokázali dát domácí.

 

Běžela 78. minuta, Škutchan u lajny vybojoval míč a předložil ho Kočímu. Ten si obhodil jednoho hostujícího hráče a z hranice velkého vápna uklízel po zemi k tyči - 3:2. Hosté měli poslední šanci na vyrovnání pár minut před koncem, když střelu z velké dálky vyrazil Veselý jen před sebe, ale hostující útočník odražený míč netrefil razantně. Kočí tak znovu ukázal důležitost pro svůj tým, když rozhodující brankou poslal svůj tým za třemi body. Chrášťany nebyly od bodového zisku daleko, ale fotbal se hraje na góly a bohužel pro hosty ten jeden chyběl.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Milan Zázvorka, předseda klubu: Dnes jsme přivítali na našem fotbalovém plácku celek z Chrášťan. Od minulého soutěžního kola jsme za tímto celkem zaostávali o skóre na 4. příčce tabulky. Byli jsme dnes odhodláni udělat cokoliv pro náš úspěch a dostat se na třetí příčku tabulky. Jenže jak je dnes již naším "dobrým" zvykem, opět to byl soupeř, který šel do vedení a my museli opět dotahovat. Naštěstí se přímo z rohu trefil starý lišák Aleš Eisenstein a bylo srovnáno. Jak se říká, nedáš - dostaneš. A tak se stalo. Po našich neproměněných vyloženkách se strefil opět soupeř. Moc jsme chtěli utkání zvládnout, dřeli jsme jako koně. Soupeř z Chrášťan vynikal nejen fotbalově. Byl velmi intenzivní i v psychologickém boji. Byli jsme neustále atakováni nadávkami a spoustou nedovolených zákroků. Satisfakce přišla ve 44. minutě, kdy zaúřadovali Kočí, Volf a Škutchan. Tihle borci se postavili na trestňák. Postupně balón oběhli až Ráďa bombou k levé tyčí srovnal. Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním nenechat se vyprovokovat a dřít do vítězného konce. Bohužel, z přemíry snahy Honza Volf vyfasoval druhou žlutou a šel do sprch. Nevím, ale možná právě tohle byl ten okamžik, kdy si hosté mysleli, že je hotovo. Trpělivě jsme bojovali o každý metr hřiště. My za hranicí hřiště řvali jak pominutí a hnali naše borce do nelítostných bojů. Fotbalový bůh vyslyšel naše odhodlání a naši bojovnost v deseti odměnil gólem z kopačky našeho nejlepšího střelce Honzi Kočího. Řekl bych, že dnes jsme si sáhli všichni na samé dno. Hráči, ale stejně tak fanoušci. Ti pro nás dnes byli dalším hráčem na place, za což jim nesmírně děkujeme. Dnešní zápas bolel. Máme spousty zhmožděnin a zranění, ale na duši jsme zase o moc silnější. Dnešní zápas byl jen málo o fotbale, byl hlavně o nelítostném boji. Zvládli jsme se zvednout dvakrát z popela.




Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - A. Eisenstein [-] , P. Petr [-] , J. Kočí [-] , J. Hejna [-] , K. Uher [-] (72. J. Svéchota [-] ) , J. Prokeš [-] , J. Mráz [-] (46. M. Kmeť [-] ) , T. Tišer [-] , J. Volf [-] , R. Škutchan [-] (89. V. Lukáč [-] )

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - D. Dvořák [-] , J. Karas [-] , A. Hlavsa [-] , A. Herrmann [-] , V. Erben [-] (46. P. Procházka [-] ) , P. Králička [-] , M. Burian [-] , M. Kalous [-] , Z. Hubáček [-] , M. Šutera [-]

ŽK: 21. P. Petr , 61. J. Volf , 74. A. Eisenstein - 8. A. Herrmann , 27. J. Karas , 61. D. Dvořák . ČK: 65. J. Volf .
Hráči zápasu: M. Veselý , R. Škutchan , J. Kočí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - ZÁZVORKA Milan (N), KŘÍŽ Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 22:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 19:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 11:33

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 10:47
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Nebude to pro nás jednoduchý zápas, ale spoluhráčům věřím. Vyhrajeme o dvě branky 3:1

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 10:24
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 09:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 16:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 21:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 16:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 13:21
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Zapas týmů ze předních příček skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 07:14

Tip: výhra domácích