Vítězná pětiminutovka Sýkořice, Oráčov znovu bez bodu


Branky


75. R. Vachtl - 60. P. Linc , 63. Z. Klíč , 65. P. Kovařík (p.)
20

I takový je fotbal. Můžete být lepší, mít šance, držet více balon a stejně prohrajete. O tomto se přesvědčili fotbalisté Oráčova, kteří na domácí půdě přivítali Sýkořici. Svěřenci Petra Kovaříka odehráli velmi špatný první poločas, ale domácí toho nevyužili. Ve druhém poločase přišel krutý trest, když hosté během pěti minut třikrát udeřili a mohli se radovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle gól nenabídla

První poločas patřil domácímu celku, který byl na hřišti pánem. Sýkořice začátek zápasu nechytla a vůbec se jí nedařilo. Jen díky nemohoucnosti Oráčova hosté přečkali první dějství bez újmy v podobě gólu. Největší šanci promarnil Sejpka, který se prosadil přes několik hráčů, ale netrefil odkrytou branku. První poločas tak skončil nerozhodně bez branek.

Osudová pětiminutovka

Druhý poločas vyběhl na oráčovský pažit úplně jiný hostující tým. Sýkořice se zvedla a na její hře to bylo znát. V 60. minutě poprvé Oráčov litoval promarněných šancí z první půle a jen přihlížel na branku Lince - 0:1. Autor úvodní branky zápasu napočal smrtící pětiminutovku. Gólově na něj navázal o chvíli později Klíč a hosté šli do trháku - 0:2. Osudovou pětiminutovku pro domácí uzavřel z pokutového kopu Kovařík a bylo vymalováno - 0:3.

 

Oráčov si vybral nejhorší pětiminutovku vůbec v dějinách klubu, ale nic nezabalil. Po třech inkasovaných brankách se tlačil na půli soupeře a odměnou mu byl gól po standardní situaci, kdy se trefil R. Vachtl hlavou - 1:3. Zbytek zápasu Sýkořice ubránila a byť byli domácí celkově v zápase nebezpečnější a více na míči, museli se smířit s prohrou.



Ohlasy k zápasu


SK Oráčov
Milan Richtr, obránce: V první půli jsme byli lepší, ale nedokázali jsme proměnit žádnou šanci. Ve druhé půli nás Sýkořice potrestala během pěti minut třemi góly a bylo po zápase. Před koncem jsme sice dokázali snížit, ale poté se dohrával zápas na soupeřovo polovině a my už žádné další šance neměli. S předvedenou hrou jsme spokojeni, ale rozhodlo proměňování šancí.

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: Řekl bych, že lepší mančaft prohrál. Z naší strany opravdu špatný první poločas. Díky zlepšené hře ve druhém poločase mé mužsto odskočilo o tři branky a poté už se jen zápas dohrál. Domácí si konečný výsledek nezasloužili, ale fotbal je velká ku*va.



Sestavy


SK Oráčov
P. Flajšingr [-] - J. Čech [-] (65. J. Svatoň [-] ) , R. Vachtl [-] , M. Richtr [-] , J. Mayer [-] - P. Katona [-] , T. Sejpka [-] , M. Tokar [-] (81. P. Rubáš [-] ) , L. Šnobl [-] - S. Vachtl [-] , P. Sejpka [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - -. Liviu [-] , P. Kovařík [-] (85. P. Brabec [-] ) , P. Linc [-] (71. J. Mutinský [-] ) , M. Vančura [-] , Z. Klíč [-] , J. Kučera [-] , M. Linc [-] , J. Lauber [-] (57. N. Serban [-] ) , L. Karas [-] , J. Bureš [-]

ŽK: 7. J. Čech , 45. T. Sejpka - 25. J. Bureš , 70. M. Linc .
Hráči zápasu: J. Čech - J. Kučera , P. Kovařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - LODER Tomáš, SÝKORA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2019 16:42
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:47

Tip experta: výhra hostů

v oráčově je těžké získat body a vždy nejsou zadarmo. Sýkořice ovšem zatím předvádí krásné výkony a Oráčov doma porazí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 12:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 10:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 09:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 19:13
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích