Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice schytala další příděl, Zavidovu pomohl Jančařík


Branky


23

Jesenice nezažívá úplně povedenou sezónu, zejména domácí zápas se Mšecí byl hodně nepovedený. Na toto mohli jeseničtí fotbalisté dát zapomenout na půdě Zavidova, kde je však nečekalo vůbec nic jednoduchého. Domácí rezerva chtěla stejně jako soupeř bodovat a v tomto ohledu byla dalakeo úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, náhradní brankář: Jesenice k nám přijela po desetigólovém výprasku od Mšece, přesto jsme do zápasu vstoupili s respektem a chtěli získat tři body na domácí půdě. První půle nebyla příliš dobrá od obou mužstev, my těžili z výkonu Kuby Jančaříka, který přišel rezervě pomoci a hodně nám pomohl. Druhou půli už jsme předvedli výkon, jakým bychom se chtěli prezentovat. Bylo to určitě také tím, že hosté za stavu 3:0 rezignovali na nějakou snahu korigovat výsledek. Přesto musím kluky pochválit, že hráli celý zápas naplno a chtěli nasázet soupeři co nejvíce branek.

FC Jesenice
Pavel Altman mladší, obránce: Přišla na nás bída. Dost hráčů je z různých důvodů mimo. Chybí tak i kvalitní trénink. Několik hráčů musí hrát i přes drobná zranění a doplňujeme kluky z béčka. Těžko tak konkurovat v náročné okresní soutěži. K zápasu není moc co říct. Výsledek mluví za vše. Nedostali jsme se skoro k ničemu. Při snaze o čestný zásah jsme to zbytečně otevírali a Zavidov trestal.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Votroubek [-] (66. J. Tesař [-] ) , P. Čech st. [-] (55. J. Kraus [-] ) , M. Skoupý [-] , M. Zuda [-] , R. Vanický [-] , P. Šíma [-] , M. Petrů [-] , J. Jelínek [-] , L. Kříž [-] (60. J. Sixta [-] ) , J. Jančařík [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - P. Altman [-] , T. Nistor [-] , M. Worofka [-] , M. Kohout [-] , L. Jambor [-] , J. John [-] (55. J. Pfejfer [-] ) , P. John [-] , J. Kočička [-] , J. Mutínský [-] , Z. Balý [-]

Hráči zápasu: M. Skoupý , J. Jančařík .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: SVOBODA David - STROUHAL Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích