Zavidov i přes brzké a přísné vyloučení Skoupého porazil Olešnou


Branky


25

Takový vstup do zápasu by si nikdo nepřál. Pár minut po úvodním hvizdu sudího šel Zavidov po přísném vyloučení kapitána Skoupého do deseti. Olešná tak měla vše dobře rozehrané, ale nedokázala početní výhody takřka po celý zápas využít a s rezervou Zavidova nakonec prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Už před zápasem jsme věděli, že nás čeká těžký zápas, o to horší to pak bylo, když jsme šli ve 3. minutě do deseti. Chvíli nám trvalo než jsme si na to zvykli a Olešná měla více ze hry. Ve druhé půli kluci makali a i v deseti jsme měli více ze hry my. Za bojovnost jsme byli odměněni dvěma góly a zaslouženě jsme zápas otočili. Musím před všemi smeknout a děkuji za odvedený výkon.

FC Olešná
Petr Nováček, záložník: Do Zavidova jsme jeli s jasným cílem, a to udělat první tři body sézóny. Vstup do utkání jsme měli velice dobrý. Hned na úvod dostal Míra Skoupý červenou kartu, a tak jsme převzali otěže zápasu. Vypracovali jsme si hned několik tutovek, ale nepochopitelně jsme nedali ani jednu. V tom mám prsty i já. Zavidov i v deseti hráčích hrozil z nebezpečných protiútoků a klidně se mohlo potvrdit pravidlo nedáš, dostaneš. Druhý poločas pokračoval festival zahozených šancí a když už jsme konečně prolomili smůlu a skórovali, tak jsme za deset minut dostali gól ze standartní situace, kde zůstal stát úplně volný hráč na zadní tyči. Během těch deseti minut jsme mohli dát na 0:2 a mohlo být po zápase, ale bohužel. Ke konci nám došla šťáva, ačkoliv nás bylo v poli o jednoho hráče více a Zavidov vycítil velkou šanci, kterou využil. Lépe rozjetý zápas jsme nemohli mít, ale možná nám ta červená karta spíše uškodila než pomohla. V neděli jsem koukal na Slavii v Opavě a ten průběh byl opravdu hodně podobný. Brzká červená a inkasovaný gól ke konci, kdy Slavia už mohla vést 0:3 stejně jako my. Je vidět, že tohle se může stát i větším týmům. Nic nevzdáváme. Je teprve začátek sezóny, tým se hodně obměnil, a tak bude ještě třeba nějaký čas na sehrání, ale příští týden už musíme zabodovat.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - KRAUS Jiří (N), JIRÁSEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 11:18
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Vzhledem k tomu, že A-tým Zavidova hraje až v neděli, tak můžeme jen polemizovat, zda B-tým bude posilněn. Olešná udělala velké množství posil, které si dle výsledků zatím úplně nesedly. Pro mě osobně nejtěžší tip kola, proto zkusím plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza