Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry opět bez bodu


Branky


21

Po vyrovnaném prvním poločase se ve druhém brankově radovali pouze borci Dobrého Pole a Bečváry odjíždějí s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté stíhali dorovnávat

Zápas v Dobrém Poli začal s mírným zpožděním, protože se čekalo na ukončení předzápasu žen. A hosté přijeli s jasným cílem. "Chceme konečně získat nějaké body, nejlépe tři", uvedl vedoucí týmu Miroslav Černý a lakonicky dodal: "Ale to říkáme už popáté..."

 

V začátku utkání drželi hosté míč více na svých kopačkách, ale bez výrazného efektu směrem na bránu domácího Strejčka. Postupně se hra vyrovnávala a první možnost ke vstřelení gólu měl domácí Potůček, ale Hrouda si jeho hlavičku pohlídal.

 

A tak do prvních gólovek se dostali hosté. Nejprve centr Čáslavy našel Černého, ale horší zpracování znamenalo, že mu obránci míč stačili ukopnout. O dvě minuty později přetažený rohový kop doplachtil až k osamocenému Holubovi, který ale z malého čtverce trestuhodně přestřelil.

 

Domácí, v jejichž dresu nastoupily hned od počátku čtyři zahraniční borci, byli efektivnější. Flieger se probil s míčem od lajny přes tři Bečvarecké, prostrčil míč za obranu na Davida Špičku, který z úhlu propálil hostujícího gólmana - 1:0. A branka Dobráč nabudila, jenže střely Fliegera i Párala šly mimo a Potůček svůj první průnik nezakončil a ve druhém poslal dělovku nad bránu.

 

Po půlhodině hry se podařilo hostům vyrovnat. Po křídelní akci a centru Dědka vyplaval na zadní tyči volný Josef Čáslava a z první poslal míč na zadní tyč - 1:1. Ale už o pět minut později si berou vedení zpět domácí. Po přísně odpískané ruce ve vápně proměnil Marcel Potůček penaltu s přehledem - 2:1.

 

Hostů se ale do kabin podařilo opět srovnat krok. Po trestném kopu od lajny projevil Josef Čáslava zabijácký instinkt jako kdysi jeho otec a před brankou se orientoval nejlépe - 2:2.

Rychlá branka Dobrého Pole rozhodla

Vstup do druhého dějství vyšel mnohem lépe domácím. Nejprve sice zahodili další penaltový pokus, ale vzápětí dokázal Marcel Potůček poslat domácí do vedení - 3:2.

 

Hostům se nedá upřít snaha, ale fotbal produkují spíše profesorský bez finálního řešení. To na běhavé a důrazné hráče domácích nemohlo stačit. Po hodině hry přidal čtrvtou branku Karel Páral a bylo rozhodnuto.

 

Dobráč si polepšil na šest bodů a Bečváry jsou stále bez jediného bodu poslední.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Exner, trenér: Čekalo nás těžké a vyrovnané utkání, což se také potvrdilo. Ve hře bylo mnoho bodů, proto byl zápas z větší části dost nervozní. Po vstřelené brance naše hra upadla a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu. Ve druhém se ale prosadili lídři našeho mužstva a přehrnuli vítězství na naši stranu.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Už po příjezdu do Dobrého Pole nám bylo jasné, že tady se žádný velký fotbal hrát nedá. Kabina nám byla k dispozici 15. min před začátkem utkání, což považuji za naprosto nepřijatelné. Hřiště bylo hrbolaté a tvrdé, přihrávka po zemi dělala problémy. My se sice ze začátku snažili hrát po zemi ale míč odskakoval, tak jsme museli od tohoto způsobu hry ustoupit. S terénem se srovnal lépe soupeř, jemu toto více vyhovovalo. Musím říct, že mi našich hráčů na hřišti bylo až líto. Takový fotbal nemohl bavit. Dostali jsme branku na 2:1 z penalty, která by se dala označit za hodně spornou. Ale bylo nám vysvětleno trenérem domácích, že síla domácích týmů spočívá v procentech, které rozhodčí odevzdá domácím. Na to jsem nedokázal nic říct. Ale je pravda, že my jsme si moc šancí nevytvořili, nakopávané míče nám nevyhovují. A tady se opravdu nic jiného hrát nedalo. Z tohoto pohledu domácí zvítězili zaslouženě. A na samý závěr jsme ještě neměli teplou vodu na osprchování. Byla to černá sobota se vším všudy



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Strejček [-] - T. Jícha [-] , S. Batamag [-] , B. Nneji [-] - D. Špička [-] (69. J. Kiewak [-] ) , E. Nana [-] (85. P. Varyš [-] ) , D. Strejček [-] (61. O. Štefančík [-] ) , K. Páral [-] - M. Potůček [-] - J. Flieger [-] (46. F. Krejčí [-] ) , R. Owusu [-]

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Uher [-] , M. Slezák [-] (89. J. Kubín [-] ) , M. Kšírl [-] , O. Holub [-] - J. Kšírl [-] (69. J. Brunclík [-] ) , J. Čáslava [-] , J. Dědek [-] , V. Kšírl [-] , P. Kuba [-] - M. Černý [-]

ŽK: 16. B. Nneji , 41. D. Špička , 86. R. Owusu - J. Kubín , 3. J. Čáslava , 7. M. Černý , 38. J. Uher , 48. M. Slezák , 59. O. Holub .
Hráči zápasu: M. Potůček , K. Páral .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchý Aleš - VARYŠ Petr (N), SIKÁČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: tým expertů
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Bečváry jsou jediným týmem bez bodu, podaří se nějaký vyválčit v Dobráči, který má tři?

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích