4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenici vládli domácí


Branky


18

V Kamenici se setkaly rezervy domácích a Slavoje Žirovnice. Favoritem byli borci z Kamenice od tohoto očekávání se také zápas odvíjel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o gól

V prvním poločase byly domácí aktivnější. I hosté se snažili hrát fotbal a tak byl k vidění celkem zajímavý zápas. Hosté přečkali možnosti Hadače a Vávry. Do vedení tak mohla jít Žirovnice ale Pokorný nastřelil tyč. V šestnácté minutě rozehráli rychle přímí kop domácí a střela Zděnka nachytala hostujícího brankáře. Kamenice šla zaslouženě do vedení a nadále hrála aktivně. Dvě možnosti domácích a jedna hostů brankou neskončili. A tak se skóre měnilo až v 39 minutě, kdy unikl hostující obraně Joza a střelou okolo brankáře poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Druhý poočas nabídl více zajímavého

Ve druhém poločase se celkově hra vyrovnala hosté se pokoušeli snížit do zformované obrany domácích naopak Kamenice vyrážela do otevřenější obrany. Zápas solidní úrovně pokračoval. Do tříbrankového vedení šli domácí po závaru, kdy Strašík nastřelil nejprve ruku hostujícího obránce ale další obránce míč poslal do vlastní branky. Naději pro hosty přinesl z přímého kopu Houška. Šance hostů již nepřicházeli. Naopak dvakrát mohl definitivně rozhodnout domácí Kos. Nejprve ale po sólu přes půl hřiště nakonec nastřelil brankáře Koláře a chvíli nato po té co ukličkoval hostující obranu mířil nakonec slabě. I tak se ale domácí nakonec ještě jednou prosadili, když střídající Šiška potrestal chybnou rozehrávku hostů. Domácí si tak zaslouženě připsali tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): hráč Kamenice nad Lipou: Proti Žirovnici se nám celkově vůbec nedaří. Posledních šest zápasů jsme snima prohráli. I z toho důvodu tahle výhra potěšila. I hra byla solidní, kor v prvním poločase. Nebyl to úplně jednoduchý zápas ale potřebovali jsme vyhrát a i nasazení naše podle toho tak vypadalo. Navíc se po delší době vrátili do hry Patrik Zděnek a Jarda Houser, což je jedině dobře, protože to jsou rozdílový hráči.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] (46. V. Spěváček [-] ) , J. Strašík [-] - P. Macháček [-] , P. Zdeněk [-] (72. J. Houser [-] ) , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (59. A. Kos [-] ) , O. Joza [-] (85. P. Šiška [-] ) -

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Houška [-] , O. Doležal [-] (46. M. Jirsa [-] ) , T. Houška [-] , M. Pokorný [-] (83. J. Mach [-] ) , J. Metlička [-] , T. Severa [-] , P. Rysl [-] (46. M. Rušil [-] ) , V. Rušil [-] (75. O. Kolář [-] ) , P. Doležal [-] , D. Kuš [-]

ŽK: 62. A. Kos , 73. J. Ira - 70. D. Kuš .
Hráči zápasu: P. Zdeněk , J. Tětiva .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - ŠTANGL Josef (N), SEVERA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip experta: výhra domácích

Pokud se "žáby" sejdou v hojné sestavě a budou proměňovat šance, které mají, tak vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích