Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň musela na domácí půdě dotahovat


Branky


20

Do Obratani přijel Lukavec. Hosté měli před tímto zápasem na kontě 6 bodů, domácí 7. Hráči Obratani v průběhu zápasu hodně ztráceli a ve druhém poločase museli dotahovat, ale nakonec nevydolovali ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Prvním poločase lepší Lukavec rozhodl

Lukavec přijel na hřiště Obrateně, kde to nikdy není jednoduchý a jednoznačný zápas, jak se potvrdilo i teď. Hosté, ale začali lépe a vytvářeli si díky vyhrávaným soubojům na středu hřiště šance, ale na gól se čekalo až do 27 minuty, kdy se po souhře Martina Chomáta a Vojty Prchala prosadil druhý jmenovaný a to po zemi jdoucí střele z poza vápna – 1:0. O něco později se po levé straně prosadil po individuální akci David Tausch který nahrál před branku útočníkovi Zbyšku Tržilovi který s lehkostí upravoval skóre na 2:0 a několik minut na to se do sítě Obrataňských trefil Martin Chomát přízemní střelou. A tak šel Lukavec do kabin spokojený.

Stíhací jízda Obratani nevyšla

Do druhé půle vlétli domácí, jako by se pokusily o stejný obrat, jako se Lukavci povedl v Cerekvi a nechybělo tomu málo, protože už v 49 minutě snižoval Kudrnáč a v 65 minutě Tomovič. Který odehrál velmi dobrý zápas. Od 65minuty se na hřišti přiostřovalo a bylo viděno několik ostřejších soubojů kolem středu pole. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a obrovskou šanci dostat Lukavec do opět do pohody měl Luboš Krill, ale jeho pokus zmařil golman Obrataně Vilímek a dorážející balón Petra Kuneše odvrátil z brankové čáry Obrataňský stoper Vesecký. Na druhé straně měli Obrataňští velikou šanci vyrovnat stav utkání ale rychlí brejk a násladné zakončení jen míjelo branku Lukavce. Lukavec si tak odváží důležité 3 body.



Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - L. Melichar [-] (62. M. Heřman [-] ) , M. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , L. Vlach [-] , F. Tomovič [-] , D. Kudrnáč [-] , R. Vítamvás [-] (30. M. Vesecký [-] ) , F. Hovorka [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-]

TJ Start Lukavec
J. Roubal [-] - J. Mařinec [-] , M. Zamrzla [-] (36. D. Tausch [-] ) , V. Prchal [-] (77. L. Mládek [-] ) , M. Merenus [-] , D. Slabý [-] , V. Prchal [-] (75. L. Krill [-] ) , S. Prokop [-] (90. L. Krill [-] ) , M. Chomát [-] , A. Mišoň [-] , Z. Tržil [-] (59. P. Kuneš [-] )

ŽK: 71. M. Heřman , 80. P. Fišer .
Hráči zápasu: F. Tomovič - D. Tausch , S. Prokop .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - TÁBORA Rudolf (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Drdla

Expert: Milan Zamrzla
Tip experta: výhra hostů

Lukavec jede do Obrataně, kde to nebývá lehké. Lukavecký kádr se potýká s marodkou několika hráčů a několik hráčů hraje se zraněními. V Obratani to bude hlavně o bojovnosti a chtíči po vítězství . Lukavec to nebude mít jednoduché, ale z Obrataně si 3 body odveze.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích