Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 14:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Maraton si doma body pohlídal


Branky


24

Zajímavý zápas byl vidění na hřišti v Pelhřimově. Z počátku vyrovnané utkání zvládli lépe domácí a připsali do tabulky první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první poločase se oba celky rozešli smírně

Hned v úvodu šli domácí do vedení, když nedůslednost obrany Kamenice potrestal domácí Blažek. V osmé minutě bylo vyrovnáno, když se po centru prosadil nehlídaný Jan Strašík. O pár minut později šli hosté do vedení, když samostatný únik Martina Strašíka a Kašparce, zakončil druhý jmenovaný do odkryté branky. V dalších minutách měli obě mužstva po dvou šancích, které ale brankou neskončili. Skóre se tak měnilo v devětadvacáté minutě, když si na přihrávku do vápna naběhl Vlček a střelou na přední tyč vyrovnal stav zápasu. V dalších možnostech střelci obou týmů nedokázali vstřelit branku, a tak se šlo do druhého poločasu za remízového stavu.

Maraton strhl vítězství na svoji stranu

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu týmu, po dvou přesných centrech, se nejprve prosadil hlavou Vlček a chvilku poté pak Pahr. Poté nastřelili domácí břevno. Na druhé straně pak mohl skórovat Martin Strašík ale domácí obránce na poslední chvíli znemožnil dorážku do odkryté branky. Osmnáct minut před koncem domácí využili vysunuté obrany hostů a akci zakončil svou druhou brankou v zápase Pahr. Chvíli na to pak korigoval skóre hostující Ira. Hosté se snažili utkání zdramatizovat ale až na pokus Vávry si domácí obrana dokázala celkem v pohodě poradit s útoky hostů. Maraton si tak připsal první tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček, hráč Kamenice nad Lipou: Řešili jsme na poslední chvíli problémy se sestavou a museli trochu improvizovat. Možná i to se podepsalo na výsledku. Domácí byly o něco lepším týmem a vyhráli zaslouženě. Nyní nás čeká domácí dvojzápas, kde bychom rádi bodovali naplno.



Sestavy


FC Pelhřimov
M. Vaverka [-] - B. Růžek [-] , J. Pavouk [-] , T. Jeřábek [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , R. Hejda [-] , V. Vacek [-] , D. Blažek [-] (46. J. Šmíd [-] ) , V. Beneš [-] , V. Knězů [-] (46. Z. Pahr [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , M. Strašík [-] , J. Strašík [-] , P. Macháček [-] , A. Schober [-] - R. Pelc [-] (65. J. Vávra [-] ) , D. Pelc [-] , J. Houser [-] (46. J. Tětiva [-] ) , J. Ira [-] - L. Kašparec [-] (75. P. Šiška [-] )

ŽK: 63. J. Šmíd , 86. T. Jeřábek - 81. A. Schober .
Hráči zápasu: Z. Pahr , T. Vlček .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HERNA Václav (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Drdla

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: výhra hostů

Kamenice na velkém a kvalitním hřišti, které v Pelhřimově bude k dispozici, umí rozjet pohledný kombinační fotbal. Navíc to není tak daleko, aby kádr
nedoplnili pendly z áčka. Maraton sice není vůbec jendoduchý soupeř a vzhledem ke zkušenostem se nedá předpokládat, že by se na nich v úvodu sezóny projevila
nerozehranost. Ale i vzhledem k tomu, že nemám žádné zprávy o letní přípravě Maratonu, očekávám vítězství Kamenice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích