Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň obrala o body domácí Sokol


Branky


24

Obrataň zajížděla k prvnímu zápasu na hřiště do Plačkova. Domácím se zápas příliš nevyvedl a proto všechny body berou hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli hosté vedli o 2 branky

. Hned v 11. minutě šla Obrataň do vedení, když naprosto osamocený v malém vápně dorážel P. Kudrnáč. Po vstřeleném gólu hosté předváděli velice útočnou hru, která se divákům musela líbit. Z další akce zvyšoval už na 2:0 P. Fišer. Domácí byli v této fázi utkání na kolenou, přesto se jim podařilo po necelé půl hodině hry snížit z rychlého brejku. Hosté však zanedlouho soupeři utekli opět na rozdíl dvou branek, tento gól se později ukázal jako rozhodující moment utkání.

Hosté si vítězství pohlídali

Do druhé půle vstoupil aktivněji Plačkov, hostům se však povedla rychlá akce a zvýšili už na 4:1. Domácíse po tomto gólu sesypali a hosté vytvářeli další šance. Proměnit se jimpodařilo však už jen jednu. L. Vlach v 72. minutě přidal svoji druhou branku v utkání a vedli 5:1. V závěru utkání bohužel R. Vítámvás neproměnil již podruhé za sebou pokutový kop a domácí trestali, v 90. minutě snížil Plačkov na konečných 2:5.

Výhra v Plačkově je pro hosty výhra velice důležitá, doufají, že poslouží jako odrazový můstek do dalších zápasů. Tři body jsou o to cennější, že předvedená hra byla velice kvalitní, především rychle přechody do útoku křídel a útočníků, konečně slušná produktivita, zodpovědný výkon obránců a několik velice důležitých zákroků F. Vilímka. Pokud by hosté takovouto hru předváděli po celou sezónu, pohybovali by se v tabulce na naprosto odlišných místech, než v minulé sezóně.

 

(web SK Obrataň: skobratan.estranky.cz/)



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
V. Němec [-] - R. Zemek [-] (66. M. Vašíček [-] ) , F. Mottl [-] , L. Filínský [-] (74. L. Palán [-] ) , J. Kašpar [-] , L. Ehrlich [-] (46. P. Vašák [-] ) , R. Štěpán [-] (70. Z. Štěpán [-] ) , Z. Kratochvíl [-] (46. J. Brázda [-] ) , J. Miko [-] , T. Vrána [-] , O. Kubů [-]

SK Obrataň
F. Vilímek [-] - L. Vlach [-] (72. M. Vlach [-] ) , F. Hovorka [-] (82. T. Cudlín [-] ) , F. Tomovič [-] , M. Vesecký [-] (52. D. Kudrnáč [-] ) , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , O. Pražák [-] , A. Pařil [-] , P. Fišer [-] , R. Vítamvás [-]

ŽK: 36. O. Kubů - 55. R. Vítamvás .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - KUBÁT Martin, MAREŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Drdla

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: remíza

Plačkov se v minulé sezóně pral o záchranu, což se mu nakonec, i díky odevzdanosti Čejova, těsně povedlo. Během letní pauzy se, alespoň pokud vím, více či
méně pravidelnými tréninky snažil se svojí výkonností něco udělat. Věřím tedy, že to bude na jejich výsledcích znát. Snad jim i přeložení zápasu na neděli
pomůže k tomu, aby se sešli v dostatečně silné sestavě a houževnatou Obrataň potrápili. Na vítězství to ale zřejmě stačit nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Jiřice | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích