O. Joza 68.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Kamenici byl k vidění vyrovnaný zápas


Branky


68. O. Joza - 39. M. Hájek
19

Předzápasové prognózy předpovídaly vyrovnaný zápas s mírným favoritem v domácí Kamenici. Nakonec se tyto předpovědi z velké části potvrdily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel výsledkově lépe hostům

První poločas přinesl vcelku vyrovnaný zápas. Domácí sice častěji zakončovali, avšak jejich střely končili z velké většiny mimo branku. I hosté dokázali několikrát zahrozit. První branku zápasu vstřelili domácí, k jejich velké nevoli ale rozhodčí odpískal faul Tetivy na brankáře Císaře.  Do vedení se tak nakonec dostali hosté, kteří využili chybnou rozehrávku domácích a Hájek pak míč uklidil okolo brankáře Hadače.

Domácí po půli srovnali

První velkou šanci po poločase měli hosté ale Faltýnka vychytal Hadač. Domácí poté pokračovali v nepřesné koncovce a v možnostech mířili mimo branku. V šedesáté třetí minutě pak domácí nastřelili brankovou konstrukci. Vyrovnat tak dokázal až o pět minut později Joza, který zakončil svůj postup s míčem, nechytatelně pod břevno. V poslední patnáctiminutovce Kamenice stupňovala tlak a mohla strhnout zápas na svou stranu. Největší možnost Kamenice pak přišla tři minuty před koncem, kdy závar ve vápně dokázali hosté třikrát odvrátit, až se na konci dostal k míči domácí Spěváček, který před malým vápnem zamířil nad branku. Oba celky, si tak za remízu připsali do tabulky po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč): Snaha se nám dneska nedala upřít ale kombinace nám úplně nevycházely. V koncovce jsme mířili nepřesně. Trefit dneska branku byl pro nás skoro nepřekonatelný problém. I z toho důvodu, jsme ztratili body. Navíc zápas přinesl tři zranění pro naše hráče. Především zranění kapitána Nováka je pro nás velká ztráta.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Hadač [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] (79. O. Vacovský [-] ) , J. Pfaur [-] (46. M. Strašík [-] ) , P. Macháček [-] (58. V. Spěváček [-] ) - J. Houser [-] , P. Zdeněk [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (56. L. Kašparec [-] ) , O. Joza [-] -

TJ Start Nový Rychnov B
I. Císař [-] - D. Karpíšek [-] , D. Brtnický [-] , K. Vajda [-] , M. Čech [-] , M. Hájek [-] (81. P. Barták [-] ) , P. Tomandl [-] , T. Faltýnek [-] , M. Klouda [-] , V. Březina [-] , N. Šíma [-]

ŽK: 7. P. Macháček , 45. J. Houser , 49. M. Strašík - 27. D. Brtnický , 36. K. Vajda , 86. N. Šíma .
Hráči zápasu: L. Novák - V. Březina .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ŠTANGL Josef (N), CIRHAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Drdla

Expert: Martin Drdla
Tip experta: výhra domácích

Slovan si v domácím prostředí body pohlídá a vyhraje o 2 branky.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích