Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Braškov opět vyzrál nad Jedomělicemi


Branky


6

Málokdo by si dokázal vybavit západ Jedomělic v Braškově, které by skončilo vítězstvím hostujícího celku. Jinak tomu bylo ani v neděli odpoledne, kdy dokázali domácí otočit zápas ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sestava hostů nastoupila do zápasu značně slepovaná. Na soupisce chyběla jména jako Hora, Kolbuch či Radošínský, kteří se k utkání nedostavili kvůli zranění, před utkáním se ještě omluvil Erba. Přes to vše byli Jedoměličtí od začátku utkání více na míči a bylo to dosti znát.

 

Hned v 8. minutě dostal hosty do vedení kapitán Robert Nedvěd, 0:2. Devět minut nato se podařilo přidat další gól jedomělickému Martinu Zahradníkovi a hosté tak hned ze začátku zápasu vedli s dvougólovým náskokem, 0:2.

 

Ve třicáté minutě musel pro zranění střídat důležitý hráč hostů Bakos jako další rána do řad hostů. Rozhozeným hráčům Jedomělic se pak nepodařilo do konce poločasu udržet vedení a ve 42. minutě snížil na 1:2 Jakub Jaroš a do kabin se šlo za tohoto stavu.

 

Hosté ve druhé půli byli na míči stále více a dostávali se do různých rychlých útoků. Braškov se však nenechal zaskočit a nakonec to byli domácí, kterým se podařilo otevřít skóre druhého dějství. V 64. minutě vyrovnal využiv nedorozumění v obraně Jedomělic na 2:2 Jan Štoncner.

 

V 73. minutě došlo k pěstní při mezi Knotkem a Jarošem, který vyústil v udělení červených karet a následným vyloučením na straně obou mužstev. O pět minut později pak došlo k dalšímu vyloučení na domácí straně. Durhou žlutou kartu obdržel za kritiku rozhodčího Tomáš Repaský.

 

Ztráta jednoho hráče ale Braškov ani tentokrát nezaskočila a v 80. minutě se domácím podařilo vstřelit rozhodující gól. Do vedení na 3:2 poslal svůj tým Dominik Hoda. Domácí se sice ještě dostali do několika slibných šancí, například Nedvědův trestňák musel vyškrábnout až gólman Kohout. Pak se k hlavičce dostal Vincenc, leč obrana Braškova byla připravena zasáhnout. Do poslední šance se po pěkné akci ještě dostane Mrština, ale jeho branka není pro ofsajd uznána a na konečném výsledku se tedy už nic nezměnilo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Robert Nedvěd, kapitán: „Jakoby tenhle tým ještě neměl sílu a soudržnost zvládnout vyrovnanější bitvu. Tahle sezóna se prostě zatím vyvíjí všelijak, jen ne dobře. Výsledkově je to bída veliká. A když se daří, tak se daří, to je známá věc. Další a další zranění, karty a frustrace. Nyní je zapotřebí silná vůle, jít přes bolest a obětovat vše pro úspěch. Teď je ten čas zvednout hlavy a znovu zabrat! Ať bude na hřišti kdokoliv!“



Sestavy


SK Braškov
M. Kohout [-] - M. Piešťanský [-] , J. Pejša [-] , S. Najer [-] , J. Šebesta [-] - J. Štoncner [-] , R. Bednář [-] , T. Repaský [-] , P. Přichystal [-] , D. Hoda [-] - J. Jaroš [-] -

TJ Sokol Jedomělice
J. Rouček [-] - J. Paluba [-] , M. Zahradník [-] , F. Milfait [-] , B. Mrština [-] , E. Rezek [-] , R. Knotek [-] , R. Vyšata [-] (56. P. Vicenec [-] ) , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-] (33. M. Drbota [-] ) , T. Kostovčík [-]

ŽK: 11. P. Přichystal , 30. T. Repaský , 35. J. Jaroš - 13. F. Milfait , 77. E. Rezek . ČK: 73. J. Jaroš , 78. T. Repaský - 73. R. Knotek .
Hráči zápasu: J. Pejša , D. Hoda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Burian Michal - MALÝ David, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů