2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby musely rozhodnout až penalty


Branky


6

Okresní derby mezi celky Klobuků a rezervy Slaného došlo po základní hrací době až do penalt, které nakonec rozhodly ve prospěch hosujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupily aktivněji Klobuky.Už ve 2. minutě vystihl míč odkopnutý z brankové čáry obráncem Slaného Martin Svoboda, jehož šance byla přetavena na roh. V 6. minutě získala rezerva Slaného na půlce míč, kterého se ujmul Novotný, který obehrál domácího krajního beka, udělal stopera a z vápna vystřelil k tyči a nedal gólmanovi Maurovi šanci, 0:1.

 

Hosté se snažili hrát více na brejky než zbytečně kombinovat. V jednom takové se do šance dostal opět Novotný, který vystřelil do obránce, ovšem odražený míč se k němu dostal zpátky. Útočník hostů se octl sám před brankářem, ale Jakub Maur předvedl výborný zákrok a střelu vychytal.

 

Ve 20. minutě udeřily Klobuky. K přímému volnému kopu se postavil Leoš Kubelka, který zakroutil balón směrem na bránu, kde se míč zamotal mezi tři domácí hráče, kteří se jej snažili doklepnout do brány. Úspěšný byl nakonec Miroslav Douša, který vyrovnal průběžné skóre na 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Prvních deset minut druhé půle opět patřilo Klobukům, které sice nepustily soupeře na svou půlku hřiště, ovšem ani si samy nevytvořily pořádnou šanci. Naopak se za chvíli opět vydal na výlet sám k domácí svatyni Novotný, kterého se nakonec podařilo domácí obraně zblokovat.

 

V 70. minutě přihrál Martin Svoboda z Klobuků mezi hostuící stopery na Ondru Vébra, který pak poslal své mužstvo do vedení 2:1. Osm minut po rozehrávce pak šlo béčko Slaného do trestného kopu. Došlo k menší rozepři mezi hráči obou celků a domácí gólman se plně nevěnoval hře, což se vymstilo, poněvadž rána Tomáše Zímy byla přesná a došlo k vyrovnání na 2:2.

 

Další branka pak už nepadla a zápas přešel do penaltového rozstřelu, který skončil lépe pro hostující mančaft, jenž si z Klobuk veze 2 body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Úroveň obou hrajících celků byla dnes nadstandardní. Hrál se pěkný fotbal. Rozhodčím to ale dnes trošku nevyšlo, přijeli mladí kluci a nějak se jim ten výkon nepovedl na obě strany.“




Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - M. Douša [-] , R. Dvořák [-] (46. J. Vébr [-] ) , D. Havlovec [-] , M. Svoboda [-] , J. Říčka [-] , A. Dragoun [-] , M. Vokřál [-] , O. Vébr [-] (78. T. Pinc [-] ) , L. Kubelka [-] , A. Náprstek [-]

SK Slaný B
M. Sábl [-] - P. Čablík [-] (47. J. Krym [-] ) , M. Zelenka [-] , P. Volgner [-] , A. Beneš [-] (61. Š. Lunger [-] ) , M. Tikovský [-] , T. Zíma [-] , F. Novotný [-] , M. Žahour [-] , Z. Řehák [-] , P. Danda [-]

ŽK: 27. Z. Řehák .
Hráči zápasu: M. Douša .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Malý David - TÝČE Vladimír, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza