0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Holešov dokonale zaskočil fotbalisty z Morkovic


Branky


9

Kroměřížské derby bylo k vidění v Morkovicích, kde se představili fotbalisté z Holešova. Hosté v první půli hýřili aktivitou a tu zužitkovali hned dvěma přesnými zásahy. Domácí se snažili ve druhém poločasu se zápasem ještě něco udělat, ale hostující Uličný dal výsledku konečnou podobu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

Utkání mezi Morkovicemi a Holešov nemělo vyloženého favorita, větší ambice se přeci jen více přisuzovaly domácímu týmu, který v domácím prostředí jen tak nerozdává. Skutečnost však byla naprosto jiná, hosté vlétli do utkání jako uragán a už po čtyřech minutách dokázali skórovat. To se po rohovém kopu prosadil Chudárek. Domácí na úvodní trefu hostí nedokázali zareagovat a v desáté minuté inkasovali podruhé. Po chybě v defenzívě domácích se prosadil Uličný. Domácí se snažili s výsledkem ještě něco udělat, ale hosté hráli velmi pozorně a domácí do šancí nepouštěli. Autor druhé branky Uličný přidal ve druhé půli třetí branku a zápas definitivně rozhodl.

Hosté přidali třetí branku a vezou domů tři body

„O vývoji utkání rozhodly dvě situace, hned na začátku. Ve 3. minutě zahrával Holešov rohový kop a z následné dorážky se ujal vedení. V 10. minutě po hrubé chybě našeho hráče soupeř využil brejkové situace a zvýšil na 2:0. Zbytek prvního poločasu byl z naší strany bez aktivního pohybu, rychlé a přesné rozehry a důrazu a bojovnosti. Vázla nám součinnost a spolupráce hráčů v přechodu do útočné fáze. Po obrátce jsme chtěli utkání zlomit, ale bohužel dobře hrající soupeř nás nepustil do vyložených šancí. Holešov v utkání dominoval jak na míči, tak i v osobních soubojích. I když nejsem spokojený s výsledkem a vývojem prvního mistrovského utkání, přesto věřím, že s dalším soupeřem budeme úspěšnější, hodnotí duel morkovičtí činovníci.“

 



Ohlasy k zápasu


FC Morkovice
web Morkovic: Úvodní kolo nové sezony jsme absolutně nezvládli a výhra putuje do Holešova.

SFK Elko Holešov
web Holešova: Utkání se nám vydařilo a vezeme všechny tři body.



Sestavy


FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , D. Hradil [-] , J. Smažinka [-] , J. Večerka [-] - O. Pospíšil [-] , J. Kapounek [-] , D. Knap [-] - D. Tesař [-] (81. L. Goldman [-] ) , P. Malošík [-] (46. M. Rozsypal [-] ) , M. Oplt [-] (67. R. Zápařka [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - V. Matulík [-] , M. Třasoň [-] (79. R. Paštěka [-] ) , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , Z. Horák [-] (46. J. Navrátil [-] ) , R. Sumec [-] (66. D. Paták [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (75. M. Gerát [-] ) , J. Chudárek [-]

ŽK: 39. M. Oplt , 75. J. Smažinka - 36. D. Pavelka , 62. M. Charuza , 63. R. Janalík , 75. D. Paták , 89. P. Polomík .
Hráči zápasu: J. Kapounek - R. Janalík , S. Uličný .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MIČKAL Karel - STODŮLKA René, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Novotný
Tip experta: výhra domácích

Morkovice v kroměřížském derby zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích