0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mokré pokračuje ve skvělé jízdě, vyhrálo na hřišti Včelné


Branky


12

Fotbalisté Mokrého dál pokračují ve skvělých výkonech a i po 13. kole III. třídy zůstanou bez porážky. Hosté si připsali jedenáctou výhru sezony na hřišti Včelné, kde po dvou gólech Paclíka a Tancera, vyhráli 3:0. Zatímco Mokré je dál v čele, Včelná i po tomto kole zůstává na osmém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Včelná u Českých Budějovic
Pavel Pešl (hráč): Sice výsledek se nabízí jako kdyby byl kontumační. Mužstvo Mokrého si myslelo, že budou mít zápas ve svých rukou, ale realita byla úplně jiná. 43 minut zápasu to byla právě Včelná, která kontrolovala zápas a hlavně opět pevná obrana, která krásně kombinovala a vytvářela šance útočníkům a i opět suverénně bránila. Bohužel ve 43. minutě smolný gól, který malinko tým Včelné opařil. Do druhého poločasu nastoupila Včelná s chutí opět vyrovnat. Bohužel po větším vysunutí a otevření další dva góly inkasovala. Průběh zápasu se jevil více pro Včelnou, ale budeme-li se opakovat tak asi takto - bez vstřelení gólů se těžko hraje a hlavně vyhrává, můžeme inkasovat, ale je třeba góly dávat. Bohužel šance jsme neproměnili a nedokázali v tlaku skórovat - Mokré své šance proměnilo a tomu i odpovídá výsledek. Jako hráče zápasu bych určitě řekl. Za domácí Pešl, Voráček, Šálek, Žondecký. Za hosty Paclík.

TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Rozmohl se nám tady takový nešvar. A to neobjektivní hodnocení zápasů soupeřem. Týmy, které od nás dostanou klepec, píšou v komentářích, že na nás měly a že jim vlastně jen chybělo trochu toho fotbalového štěstíčka. Všichni se těšíme na jaro a jsme zvědaví jestli své tvrzení potvrdí v odvetách. Zápas na Včelné pro nás nebyl jednoduchý. Hráli s opravdu zataženou obranou a i přes to, že jsme byli na míči, průnikové přihrávky se nám moc nedařily. Myslím, že když Včelná nedostane 40 minut gól, ale zároveň se nedostane na dostřel naší branky, neznamená to, že má zápas pod kontrolou. Spíš to znamená, že měli taktiku co nejdéle nedostat gól a zkusit udeřit z protiútoků, což se jim nedařilo. To, že si útočník na rohu vápna převezme míč z vhozeného outu, obhodí beka a skákající míč trefí nártem na zadní tyč, mi nepřijde jako smolnej gól, ale spíš jako krásná trefa. Druhý poločas byl mnohem jednodušší, Včelná se snažila zvrátit skóre a trochu se vytáhla, načež jsme se hned 2x prosadili v krátkém čase. Zbytek zápasu se dohrával v poklidu. K hráčům zápasu: Střídající Paclík vnesl do hry velké oživení a svými trefami zavelel k vítězství, on měl ostatně prsty i ve třetím gólu Tancera. Radek Beneda odvedl skvělou práci na beku, nejen že podporoval útok, ale domácím útočníků nedal prostor k zakončení takřka po celý zápas. Pochvalu zaslouží celá naše obrana.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Voráček [-] - P. Pešl [-] , Y. Budchak [-] , J. Čaloun [-] , V. Adamovský [-] - Z. Medula [-] , D. Serbin [-] , K. Tobiáš [-] , D. Tondl [-] - V. Šálek [-] , V. Žondecký [-]

TJ Mokré
D. Hrádek [-] - J. Dvořák [-] , R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-] , J. Návara [-]

ŽK: 11. J. Dvořák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - ZAJÍČEK Václav (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Určitě Nás Mokré podcení a i když věřím , že to bude těžký zápas - tak si myslím, že povezeme všechny body pryč.

Jan Valenta

Expert: Miloš Schuster
Tip experta: výhra hostů

Mokré hraje dobře a myslím že porazí i Včelnou.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:29
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:05

Tip: výhra hostů