4:2
(3:0)
76. M. Novotný (p.)
88. L. Szojka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 15:00

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí rozhodlo o výhře nad Mladým už v prvním poločase


Branky


2. J. Dušek , 35. O. Kaše (p.) , 38. M. Svoboda , 84. L. Kruťko - 76. M. Novotný (p.) , 88. L. Szojka
12

Souboj domácího Lipí a mládské rezervy měl jasný průběh! Domácí fotbalisté v rámci 12. kola III. třídy porazili na domácí půdě Mladé 4:2, když o své výhře rozhodli už v průběhu prvního poločasu, kdy vedli už o tři branky. Ve druhé půli sice došlo k mírnému zdramatizování, ale zisk tří bodů už nic neohrozilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Domácí hráči začali zápas parádně. Hned ve druhé minutě vybojovali roh. Odražený balón si našel Jakub Dušek a zpoza vápna ho napálil do brány - 1:0. Po půlhodině hry zahrál soupeř rukou ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Zodpovědnost na sebe vzal Ondřej Kaše a další proměněnou penaltou si vylepšil statistiky. Ve 38. minutě založil akci Vondroušek. Míč posunul na Martina Svobodu, který křižnou střelou z dvaceti metrů upravil skóre zápasu na 3:0. Za tohoto skóre se odcházelo do kabin.

Lipí si připisuje další tři body

Druhý poločas byl taktéž v domácí režii. V 75. minutě jsme sice smolně zahráli rukou ve vápně my a Milan Novotný penaltu proměnil. To nás ovšem nerozhodilo a dál jsme hráli svoji hru, což potvrdila krásná akce mezi Wegenkittlem a Lukášem Kruťkem - 4:1. Před koncem jsme neudrželi pozornost a obdrželi zbytečný gól na 4:2, trefil se Libor Szojka. Trenér Kočer byl velice spokojený s první pětačtyřicetiminutovkou, kterou označil za nejlepší odehraný poločas podzimu. Doufáme, že na tento výkon naši hráči navážou i v dalším zápase, který se hraje v sobotu 2.11. od 14:00 na hřišti ve Štěpánovicích proti Lišovu “B“.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
Jiří Holinka (hráč): Musím reagovat na ohlas Miloše Schustera z Mladého..Možná kdyby při zápase brečel ještě víc jako tady v ohlase, tak si myslím, že by určitě vyhráli. Nevím jestli byl po nějakém pátečním mejdanu oslepený, ale já viděl góly a zápas trošku jinak. V prvním poločase mohli být rádi, že nedostali bůra.. První gól: Po odraženém rohu J. Dušek krásnou umístěnou střelou k tyči, tečoval maximálně gólman konečky prstů. Druhý gól: Ruka a strhnutí hráče na zem ve vápně, jasná penalta, bez debat. Třetí gól: M. Svoboda vystřelil 3x stejným způsobem během prvního poločasu. Jednou napálil do tyče, jednou vyrazil gólman a třetí se povedlo prostřelit na zadní tyč. A posledních 10.min první půle jsme jim nepůjčili balon. Druhý poločas jsme ubrali na tempu a prostřídali sestavu.Mladé se dostalo do hry, kdy po nastřelené ruky u těla odpískal rozhodčí penaltu. Čtvrtý gól: Po vybojovaném normálním souboji, jsme se kombinací dostali do vápna, kde L. Kruťko s přehledem uklidil. Rozhodčí občas nevyhodnotil situaci úplně správně, ale na poměry v této soutěži pískal průměrně

SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): Zápas rozhodl první poločas kde jsme dostali tři blbé góly. Jedem z tečované střely, z vymyšlené penalty a třetí z nepovedeného centru. Druhý poločas byl už hodně vyrovnaný a vytvářeli jsme si šance. Pak nám rozhodčí daroval penaltu, která byla ještě víc k smíchu než ta první na nás. Když jsme se konečně nadechovali k náporu a vypadalo to že by mohlo být drama tak jsme dostali gól po úplně evidentním faulu a ruce během asi tak tří vteřin a bylo po nadějích. Kdyby zápas pískal lepší rozhodčí mohlo to být vyrovnané. Takhle jsme neměli moc šancí. Neříkám že rozhodčí pískal pro ně, on to prostě jenom neuměl, ale vůbec!



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - D. Vondroušek [-] , P. Boháč [-] , O. Kaše [-] , J. Dušek [-] , J. Mojžíš [-] , M. Svoboda [-] , T. Jeněk [-] , J. Holinka [-] , T. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

SK Mladé B
M. Pokorný [-] - M. Novotný [-] , A. Pešek [-] , J. Vokáč [-] , D. Vrzal [-] , P. Šimek [-] , T. Brozman [-] , T. Linhart [-] , M. Pešek [-] , V. König ml. [-] , M. Zemek [-]

ŽK: 40. M. Svoboda , 86. J. Macháček - 56. L. Szojka , 67. M. Pešek , 80. V. König ml. .
Hráči zápasu: T. Jinek , M. Svoboda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 10. 2019 09:00
Musím reagovat na ohlas Miloše Schustera z Mladého..
Možná kdyby při zapase brečel ještě víc jako tady v ohlase, tak si myslím, že by určitě vyhráli. Nevím jestli byl po nějakém pátečním mejdanu oslepený, ale já viděl góly a zápas trošku jinak.
V prvním poločase mohli být rádi, že nedostali bůra..
První gól: Po odraženém rohu J.Dušek krásnou umístěnou střelou k tyči, tečoval maximálně gólman konečky prstů.
Druhý gól: Ruka a strhnutí hráče na zem ve vápně, jasná penalta, bez debat.
Třetí gól: M.Svoboda vystřelil 3x stejným způsobem během prvního poločasu. Jednou napálil do tyče, jednou vyrazil gólman a třetí se povedlo prostřelit na zadní tyč.
A posledních 10.min první půle jsme jim nepůjčili balon.
Druhý poločas jsme ubrali na tempu a prostřídali sestavu.Mladé se dostalo do hry, kdy po nastřelené ruky u těla odpískal rozhodčí penaltu.
Čtvrtý gól: Po vybojovaném normálním souboji, jsme se kombinací dostali do vápna, kde L.Kruťko s přehledem uklidil.
Rozhodčí občas nevyhodnotil situaci úplně správně, ale na poměry v této soutěži pískal průměrně.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 20:03
Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

Lipíčko se po nevydařeném vstupu do soutěže dostalo na vítěznou vlnu a béčko Mladého porazí vysokým rozdílem.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 19:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 23:42
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:36

Tip: výhra domácích