2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná přišla v Horní Stropnici o dvoubrankové vedení a odváží pouze bod


Branky


12

Horní Stropnice remizovala se Včelnou 2:2. Hosté se v prvním poločase ujali vedení, když vedoucí branku vstřelil Serbin. Těsně před pauzou na 2:0 zvýšil opět Serbin. Jenže v 50. minutě už svítilo na ukazateli nerozhodné skóre. Za domácí totiž bleskově dvakrát odpověděl Haňur. Oba týmy tedy nakonec berou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaskočili domácí mužstvo dvěma rychlými góly

Hezké fotbalové počasí se sluníčkem provázelo duel Stropnice se Včelnou. Domácí měli problémy dát dohromady základ a bylo to znát. Už v 5. minutě prostrčil Tobiáš do vápna, kde domácí nedokázali důrazně odkopnout a druhý pokus Dmytro Serbina rozvlnil síť za Josefíkem - 0:1. Poté po přízemním centru od rohového praporku Valenty a teči Haňura zahrozila Stropnice nad. Po čtvrthodině hry a přihrávce Tobiáše si to středem zamířil Tondl, vedle. V 19. minutě se po lajně kolem Vrobela prodral rychlík Dmytro Serbin, ve vápně nezpanikařil a poslal míč kolem Josefíka ke vzdálenější tyči - 0:2. Po půlhodině hry odvracel hlavou nebezpečí Maršálek, Tobiáš neváhal a jeho jedovkou z voleje donutil domácího gólmana odvrátit alespoň na roh. Dvě minuty nato si to znovu Tobiáš namířil středem na kasu. Záchannou brzdu vystavil Chovanec. Dle špitání v domácím kotli metr ve vápně, sudí Škuthan situaci vytáhl přesně na vápno. Těžko to nazvat jinak než "blesk z čistého nebe" přišel ve 42. minutě. Chovancovu standardku z půlky tečoval hlavou před Dolejším Jindřich Haňur - 1:2.

 

Domácí nakonec vydřeli bod

Ve 49. minutě po faulu na Haňura měl k dispozici dobrou pozici Holej ze standardky, Dolejší připraven a vytáhl na roh. Zpočátku to jen zahučelo v ochozech při Fajfríkově nízkém rohu, který však na první tyči v pádu hlavičkoval Jindřich Haňur - 2:2.  Pak získal balon Žondecký, protáhl se z lajny do vápna a trefil břevno! Po hodině hry o sobě dal vědět opět rychlík Serbin, prodral ke střele z vápna, ale doprostřed a pozemi. Podobně jako v první půli toho zajímavého k vidění moc nebylo, možná hosté byli přeci jen nebezpečnější proti bezzubému útoku Hraničáře. Domácím ještě zatrnulo po tečované střele Včelné v 84. minutě, roh.

Autor: Lukáš Filek



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Horní Stropnice
Lukáš Filek: S přibývajícímy koly přibývají i problémy se sestavou. A doma jsme odehráli zápas de-facto v 11ti a to se třemi dorostenci v základu. Potvrdit výkon s leaderem se i díky absencím nepodařilo. Jako bychom se vždy přizpůsobili soupeři. Za stavu 0:2 byl bod i vzhledem k výkonu vysněný. Myslím, že dnes nikdo vyloženě nevyčníval, ale dva góly z pozice defenzivního záložníka naznačují zvolit hráčem zápasu Jindru Haňuru.

SK Včelná u Českých Budějovic
Pavel Pešl (hráč): Na půdu Horní Stropnice, kteří s 18 body vyčnívají na osmém místě tabulky a to i o dvě příčky před hostujícím celkem ze Včelné měl být podle tipů a diváků favorit jasný. Ale tým Včelné se v obranné části opět sešel a tvořil nedobytnou zeď. V prvním poločase tým Včelné dokázal dát dva góly a držet své vedení. Tým Stropnice se ale nevzdal a dokázal z přímých kopu, dobře zahraných kopů vyrovnat na 2:2. Obě mužstva se jevila víceméně vyrovnaně, Včelná měla slabší útok, za to obraná část nedovolila útočníkům Stropnice skórovat. Tým Stropnice měl zase slabou obranu, ale bohužel toho kádr Včelné nedokázal využít. Po obou poločasech si týmy rozdělily po bodu zaslouženě a pro tým Včelné krásný bod z venku.



Sestavy


TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Chovanec [-] , M. Vrobel [-] , J. Maršálek [-] , M. Fajfrlík [-] , D. Valenta [-] , S. Chernev [-] , J. Charvát [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , V. Bušta [-]

SK Včelná u Českých Budějovic
J. Dolejší [-] - L. Krajčír [-] , L. Matoušek [-] , J. Kříž [-] , P. Pešl [-] - D. Serbin [-] , V. Žondecký [-] , D. Tondl [-] , Z. Medula [-] - T. Ondra [-] , K. Tobiáš [-] -

ŽK: 34. D. Chovanec , 64. S. Chernev - 42. P. Pešl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - DRBOUT Zbyněk (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 20:03
Jan Valenta

Expert: Lukáš Ponec
Tip experta: výhra domácích

H. Stropnici podporují nejlepší fanoušci v soutěži a Včelné se venku zatím moc nedaří, takže body zůstanou doma.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 19:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 23:42
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:36

Tip: výhra domácích