P. Janovský 43.
P. Hrubý 75. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice doma udolaly Vrábče


Branky


43. P. Janovský , 75. P. Hrubý (p.) - 69. M. Šerý
16

V zápase 8. kola III. třídy porazily Nové Hodějovice doma Vrábče 2:1. Skóre utkání otevřel těsně před přestávkou Janovský. Za hosty v 69. minutě vyrovnával Šerý. Poslední slovo ale měli domácí v 75. minutě, když se z penalty trefil Hrubý a rozhodl o tom, že tři body zůstanou doma. Nové Hodějovice tak slaví druhé vítězství v nové sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Janovský

Domácí Hodějovice nastoupily k třetímu domácímu utkání v řadě, na jejich hřiště zajíždělo tentokrát Vrábče. Už začátek napovídal, že to nebude žádný šlágr kola. Domácích bylo 12, hostů nebylo o moc více a diváci také chyběli. Úvod utkání a vlastně celá první půle byla v režii domácích, kteří nepředváděli žádný úchvatný fotbal ale šancí měli více, více drželi míč. Jejich snažení korunoval v závěru poločasu Petr Janovský, který si dorazil vlastní střelu - 1:0. Hosté měli jediný náznak šance, kdy střelu z voleje neumístil přesně Jaroslav Ohrazda.

Domácí berou tři body

Druhý poločas probíhal podobně jako ten první. Fotbal bídný, domácí měli lehkou převahu. V 69. minutě přišel pro domácí šok. Po delší době se na trávníku objevil František Ohrazda a ukázal svoji fotbalovost, když přidržel balón a přesně přenesl hru na druhou stranu, kde se do míče z voleje trefil Michal Šerý - 1:1. Pěkná fotbalová akce a velká domácích obránců, kteří si špatně přebrali hráče. O chvíli pozdějí však nesmyslně fauloval hostující hráč na rohu velkého vápna Janovskéhého a kopala se penalta. Tu se štěstím proměnil Petr Hrubý - 2:1. Utkání stejným výsledkem i skončilo. 

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Vítězství je pro nás velmi důležité a řekl bych, že i zasloužené. Fotbal jinak ale trpěl a moc hezkých věcí k vidění nebylo. Je trochu nešťastné, že každý zápas je nás tak akorát a ještě pokaždé někdo jiný. Nejvíce na sebe tak obě mužstva upozornila diskusemi s rozhodčím nebo mezi sebou. V Dívčících s takovýmto výkonem rozhodně neuspějeme.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - P. Morong [-] , R. Aibl [-] , P. Hrubý [-] , H. Blažek [-] , Z. Kroupa [-] , J. Schaffelhofer [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-]

TJ Vrábče
T. Knytl [-] - M. Šerý [-] , M. Lávička [-] , K. Bašta [-] , J. Ohrazda [-] , M. Lerche [-] , K. Barva [-] , M. Vrba [-] , J. Fiala [-] , Š. Ohrazda [-] , J. Fleischmann [-]

ŽK: 72. K. Bašta .
Hráči zápasu: P. Janovský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JINDRLE Karel - SAIKO Oldřich (N), JURČÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: Lukáš Filek
Tip experta: výhra domácích

Dle tabulky hodně vyrovnaný zápas o šest bodů. Osobně hodně dám na výhodu domácího prostředí. Věřím, že v tomhle zápase bude klíčová.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích