0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Bystřice podlehla Kobeřicím


Branky


19

Bystřice doma přivítala Kobeřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice je rychle ujaly vedení

Nedělní utkání sedmého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bystřicí, která v minulém kole rozstřílela Oldřišov a mezi Kobeřicemi, které doma vysoko podlehly Dolním Datyním. Nyní již k utkání.

Od začátku byli na hřišti více vidět hosté. A taky se brzy ujaly vedení. Již ve 4. minutě zachyboval brankář Galusik a Stříbný se mohl radovat s vedoucí branky - 0:1. Hostů bylo plné hřiště. Vyhrávali většinu osobních soubojů a byli na koni. hosté hráli sice perfektně ze zabezpečené obrany, ale i přesto měli více ze hry. Úvodní branka jim hodně zvedla seběvědomí. V paměti však měli minulé utkání, kdy také vedli, ale nakonec dostali pět branek. Domácí se herně hledali, nebylo to ono. Mohli i vyrovnat, ale finální fáze jim nevycházela a často ztroskotala na skvělé kobeřické defenzivě. Do poločasu se toho moc zajímavého neudálo. Domácí tak odcházeli do kabiny s jednogólovým mankem. 

Kobeřicím opět vyšel úvod

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Za zmínku stojí druhá branka hostí, kterým opět vyšel úvod poločasu. V 51. minutě se Kobeřice dostali do rychlého protiútoku. Kryštof dostal míč na půlce mezi obránci a běžel vstříc brankáři. Ten vyběhnul až na hranici třiceti metrů, kde ho však Kryštof obehrál a i kvůli dotírajím obráncům neměl mnoho času na zakončení a tak vystřelil. Jeho pumelice se ještě nádherně odrazila od břevna do sítě a byla z něj nádherná branka - 0:2. Hosté nadále hráli ze zabezpečené obrany a domácí nepouštěli takřka vůbec k ničemu. Bystřice se sice snažila s výsledkem něco udělat, ale kvalitou v útoku němela na kvalitu obranné řady Kobeřic. Ti mohli ještě z dalších protiútoků výsledek pojistit, ale také se jim to nepodařilo. Zápas dospěl do svého konce. Bystřice si připsala již pátou porážku. Kobeřice po dvou kolech bez bodu opět zvítězily.

 

Bystřici čeká v příštím kole zápas ve Fulneku. Kobeřice čeká zápas v Oldřišově. 

Video

 

 

Za poskytnuté video opět děkujeme Ondřeji Kreželokovi.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (74. D. Zoubek [-] ) , M. Pěla [-] , L. Baron [-] , M. Teofil [-] (61. L. Teofil [-] ) , A. Liberda [-] (74. D. Marosz [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , B. Krezelok [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - - P. Kašný [-] , A. Kubný [-] (90. A. Kolarčik [-] ) , P. Ševior [-] , M. Láník [-] - M. Stříbný [-] (83. S. Švančar [-] ) - P. Stuchlík [-] , F. Kollek [-] , Z. Kryštof [-] , P. Hartmann [-] , R. Wirth [-]

ŽK: 42. L. Baron , 57. A. Liberda - 15. R. Wirth .
Hráči zápasu: Z. Kryštof , R. Wirth .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šistík Petr - ČUBA Daniel, BORÁŇ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: výhra domácích

V Bystřici si hostující týmy budou, dle mého názoru, lámat tesáky. Hřiště je údajně malé. Bystřice je hodně bojovná. Kobeřice jsou také silový tým. Budou to jatka. Hosté budou vést po poločase 2:0. Jenže zafunguje takzvaná "Csaplárová past" a domácí otočí zápas ve svůj prospěch.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

V Bystřici nebude moc pohledný fotbal kvůli tamnímu hřišti. Bude to boj o každý balón a hosté budou chtít napravit domácí zaváhání. Z Bystřice si odvezou výhru.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích