4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk připsal na konto Čeladné další porážku


Branky


30. M. Váňa , 32. J. Malúš , 41. M. Bláha (vl.) , 83. M. Váňa
19

Brušperk doma přivítal Čeladnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta hostů, domácí poté šli do tříbrankového vedení

Sobotní utkání sedmého kola nám přineslo souboj mezi Brušperkem, který v minulém kole dostal bůra ve Fulneku a mezi Čeladnou, která prohrála s Krnovem. Nyní již k utkání.

Od úvodního hvizdu bylo vidět, že si obě mužstva nic nedarují. Tomu nasvědčuje i počet žlutých karet. Hosté byli hodně podrážděni a chtěli si vylít zlost pravě na hráčích Brušperku. Hned v úvodu mohli jít domácí do vedení, ale zastavila je tyčka. Další dvě šance také spálili a skóre tak zatím zůstalo bez branek. Zasadní moment utkání se udál v 15. minutě. Poté, co hlavní rozhodčí nařídil přímý volný kop pro domácí, tak hostující Martin Šimák neudržel nervy a chytil domácího hráče do kravaty a svalil ho na zem. Sudí neměl jinou možnost, než hráče poslat do sprch. Hosté tak hráli skoro již od začátku v desíti. Domácí svého soupeře jasně přehrávali, ale branka přišla až po půlhodině hry. Krejčok zatáhl míč po lajně a poslal do vápna krásný střílený centr na Váňu, který se trefil z první na přední tyč - 1:0. Ve 32. minutě to bylo již o dvě branky. Váňa vyslal z pravé strany krásný centr a Malúš poslal hlavou míč brankáři do protisměru - 2:0. Další branka přišla o chvíli později. Ve 41. minutě se dostal k centru obránce Čejka a hostující Bláha si srazil míč do vlastní sítě - 3:0. Do konce poločasu se toho již více neudálo. 

Hosté byli lepším celkem, v závěru ale výhru zpečetil Váňa

Kdo by čekal, že druhá půle bude v režii domácího celku, tak se pletl. Brušperk prostřídal a dal šanci dalším hráčům, kteří moc nehrají. Čeladná se semkla a začala svého soupeře značně přehrávat. Ten se stáhl na svou půlku a bránil. Hosté do svého soupeře bušili, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Domácí spoléhali kupodivu spíše na rychlé brejky. Hosté měli územní převahu. Stále více a více hráli v klidu, protože neměli už co ztratit. Bohužel své příležitosti nedokázali využít, a tak se ke slovu dostali opět domácí. V 83. minutě střídající Sýkora krásně prostrčil míč Váňovi, který šel sám na gólmana Smolíka a s naprostým klidem ho obstřelil - 4:0. Poté se už jen zápas dohrával. Dá se říct, že Čeladnou porazil její bývalý hráč Martin Váňa. Brušperk si připsal již třetí výhru na domácím hřišti v řadě. Naopak Čeladná tápe a již pošesté v řadě odchází s prázdnou.

 

Brušperk v příštím kole čeká zápas v Pusté Polomi. Čeladná doma vyzve Dolní Datyně.



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., vedoucí: "V prvním poločase jsme zaslouženě vedli 3:0. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dokonce jsme nastřelili tyčku. Soupeř byl podrážděný od první minuty a po čtvrt hodině hry dostal červenou kartu. Pak jsme dali tři krásné branky. Za první poločas bych chtěl kluky pochválit a za druhý bych je chtěl pokárat, protože přestali úplně hrát. Já vím, že je to těžké, když vede člověk 3:0 a ještě hraje proti desíti, ale místo toho, abychom si to mi užili, tak si to užil soupeř. My jsme to prostřídali a dali jsme šanci klukům, kteří moc nehrávají. Hosté byli ve druhém poločase lepší, pro nás jedině dobře, že nedali gól a my jsme to potom pojistili čtvrtým. Jinak zasloužené vítězství, které je pro nás důležité."




Sestavy


SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - P. Zajac [-] (24. K. Neumann [-] ) , L. Bartoš [-] , R. Polášek [-] , J. Blahut [-] , J. Bogdan [-] (75. F. Demko [-] ) , D. Cigánek [-] , D. Krejčok [-] (66. N. Sýkora [-] ) , M. Váňa [-] , J. Malúš [-] (46. V. Šimon [-] ) , J. Čejka [-] (46. D. Vrána [-] )

SK Beskyd Čeladná
D. Smolík [-] - M. Bláha [-] , M. Šimák [-] , M. Moučka [-] , D. Horváth [-] , F. Gaži [-] , Š. Křiva [-] , M. Váňa [-] , A. Taraba [-] , L. Knapp [-] , M. Šigut [-] (88. R. Jackovič [-] )

ŽK: 11. R. Polášek , 15. D. Krejčok , 69. M. Váňa , 80. J. Blahut , 84. N. Sýkora - 4. D. Smolík , 17. A. Taraba , 41. L. Knapp , 78. D. Horváth . ČK: 15. M. Šimák .
Hráči zápasu: M. Váňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠUJAN Stanislav, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Hrubý
Tip experta: remíza

Velmi zajímavé utkání. Týmy se dobře znají, navíc nastoupí proti Čeladné Martin Váňa, který dlouho v Čeladné působil. Očekávám hodně žlutých karet, ale nakonec to skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Čeladná po dvou prvních kolech která vyhrála výsledkově tápe, a ani v Brušperku je nečeká nic lehkého. Bojovný Brušperk si doma uhraje 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích