2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Orlové bylo napínavé až do samého konce


Branky


11

Utkání dvou dobře hrajících mužstev jsme mohli vidět v sobotu V Orlové. Celých 90. minut bylo na co koukat a kdo byl na konci šťastnější si můžete přečíst v tomhle článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý konec poločasu pro domácí

Na souboj dvou ofenzivě laděných týmu, kde obě mužstva jsou v první pětce, jsme se těšili celý týden. V 10. minutě se snažil obstřelit zeď z přímého kopu Nowinski, mířil ale vedle. O 3 minuty později se v dobré příležitosti objevil domácí Motloch, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze golmana. Na druhé straně  se do skákavého míče opřel Šilák, jeho pokus ale mířil těsně nad. Ve 42. minutě trefil břevno Kryštof Merta, kdy si dokázal poradit s obrannou přesilou. Závěr poločasu ale patřil domácím. Nejprve ve 43. minutě potrestal poněkud nešťastný výběh brankáře Dominik Merta a v poslední minutě udeřili z brejku domácí podruhé. Michal Tomáš přihrál pod sebe do prázné brány Motlochovi, a ten zvýšil na 2:0.

Brušperku se podařilo pouze snížit

V 58. minutě se do dobré šance dostal Solomonovych, jeho pokus ale nezamířil mezi tři tyče. Vytoužené branky se hosté dočkali v 71. mimnutě, kdy po zemi na zadní tyč zakončoval Kutáč. Ani jeden z týmu si pak už nevytvořil žádnou vyloženou šanci. V nastavené minutě ještě hosté naposled zahrozili, ale jejich hlavička mířila nad branku. Slavia si připsala cenné vítězství a Brušperk bude bedlivě sledovat utkání mezi Kravařemi a Českým Těšínem.



Sestavy


FK Slavia Orlová - Lutyně
A. Buček [-] - V. Czaicki [-] (85. Š. Dzuba [-] ) , M. Tomáš [-] (93. C. Simon [-] ) , D. Renta [-] (75. F. Kondziolka [-] ) , P. Buchvaldek [-] , T. Botur [-] , Z. Zach [-] , J. Motloch [-] , M. Lindner [-] , J. Nowinski [-] , P. Herman [-] (75. J. Navratil [-] )

SK Brušperk
M. Sztefka [-] - M. Gula [-] (46. A. Pelíšek [-] ) , V. Piecha [-] , R. Hadaš [-] (46. D. Hutník [-] ) , R. Kublák [-] (70. M. Kuchař [-] ) - J. Velčovský [-] , E. Talián [-] , D. Solomonovych [-] (70. V. Šimon [-] ) , J. Šilák [-] - K. Merta [-] , M. Kutáč [-]

ŽK: 34. P. Buchvaldek , 51. P. Herman , 62. J. Motloch - 47. A. Pelíšek .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: ŠVEC Marek - MITURA Michal, ČUBA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Kolbasa

Expert: Vítězslav Knapp
Tip experta: výhra hostů

V Orlové to bude primárně soubojové utkání. Brušperk bude chtít vrátit prohru z podzimu na domácím hřišti, což se jim povede a přiblíží se zase blíž k vršku tabulky. Výhra hostů 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza