Lhota obrala Nepomuk


Branky


31

Do Nepomuka zavítali hráči Lhoty, kterým zatím tato sezóna vychází na výbornou. V Nepomuku se však nevyhrává snadno a tak čekala družinu trenéra Nyklese těžká bitva..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Černý

Lepší vstup do zápasu měli hosté, kteří prakticky hned od prvních minut převzali iniciativu hry a začali se dostávat na dostřel Barochovy branky.

První gól utkání si připsal kapitán Lhoty Černý, který povedenou ranou rozvlnil síť nepomucké svatyně.

Ve 31. minutě si vybral slabší chvilku brankář hostů Böhm. Ten si chtěl zpracovat dlouhý balón, který mu ale podjel pod kopačkou a trefit odkrytou branku již nebyl problém pro domácího Knappa.

Poslední slovo v první půli měli ale hosté, konkrétně Štverák, který vrátil vedení na stranu Lhoty.

 

Střídající Langer přidal pojistku

I ve druhém dějství byla aktivnějším celkem Lhota a brzy odskočila Nepomuku na rozdíl dvou branek. V 50. minutě totiž prostřelil Barocha střídající Langer.

Domácí poté museli otevřít hru, čehož mohli hosté několikrát využít. Do šancí se dral zejména velice aktivní bek Šroubek, který postupoval hned dvakrát sám na nepomuckého gólmana. Korunu svému výbornému výkonu však nenasadil.

Neproměněné šance nakonec Lhotu mrzet nemusely, jelikož po zbytek zápasu již neinkasovala a pohlídala si vítězství nad Nepomukem 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér hostí: Po velmi povedeném zápase s Domažlicemi jsme věděli, že nás čeká naprosto rozdílné utkání. Nepomuk je jiný typ soupeře, který rozhodně nedá nic zadarmo a tak jsme byli připraveni na tvrdý boj. V zápase jsme ale byli lepším týmem, dařila se nám kombinace a ve druhém poločase jsme hru kontrolovali.Vyhráli jsme tedy zaslouženě a nebýt neproměněných šancí, mohlo to skončit i vyšším rozdílem.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Baroch [-] - J. Nový [-] , M. Kašpar [-] , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (46. A. Viktora [-] ) , J. Kozák [-] , R. Rous [-] (68. M. Březák [-] ) , M. Šafanda [-] , T. Voráček [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - M. Varga [-] , P. Suda [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] , T. Štverák [-] (89. M. Šindelka [-] ) - Z. Černý [-] (93. V. Sulek [-] ) , P. Kalabza [-] , O. Kotrnoch [-] (17. J. Langer [-] ) - D. Křížek [-] (71. P. Nový [-] ) , M. Matas [-] (84. J. Záhrobský [-] )

ŽK: 90. T. Knapp - 81. J. Šroubek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠIMEK František, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 19:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Žíla

Expert: Jiří Šámal, trenér Vejprnic
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu a následné penalty dopadnou lépe pro Lhotu.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza