Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštický David Šefčík hattrickem sestřelil Cehnice


Branky


28

Cehnice zažívají těžké období. V Hošticích sice po poločase vedly, ale nedokázaly zastavit domácího střelce Šefčíka, který se dokázal třikrát prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zaslouženě vedli

Hosté si na začátku připravili několik šancí. Jednou z nich byl i rohový kop v 6. minutě, který zahrával Vaněk, míč se dostal k Pletkovi, jehož sraženou střelu dostal za záda domácího brankáře Nedvěd. Domácí sázeli především na duo Šefčík – Rejšek, které velmi dobře bránili cehničtí krajní beci Marek Martínek s Pletkou. Ve 20. minutě hosté špatně zareagovali na rychlou rozehrávku soupeře, Rejšek dostal prostor a ten našel úplně volného Šefčíka na penaltě, který vyrovnal.

To ale hosty nezlomilo. Tentokrát si věřili, hráli po zemi, snažili se o centry a bylo vidět, že hra hostující hráče baví. Mára s Vaňkem byli velice aktivní a snažili se o střelbu i kvalitní rozehrávku. Jejich střely ale neměly dostatečnou razanci nebo se nevešly mezi tři tyče.

Až ve 43. minutě hosté rozehráli odkop od brány přes Marka Martínka, který dlouhým pasem našel Libora Čecha, který křížnou ránou na zadní tyč překvapil domácího brankáře, a opět hosté vedli.

V tu chvíli hosté věřili, že to bude vítězný gól. 

Pro Cehnice byla prohra krutá

Druhá půle začala očekávaným náporem domácích, ale hosté zodpovědně bránili, Prokeš s Ondrou Martínkem dobře drželi střed hřiště, takže se domácí moc do šancí nedostávali. Až do 70. minuty, kdy opět Rejšek rozjel akci z půlky hřiště, našel svého spoluhráče na lajně, který připravil pro Šefčíka podobnou šanci jako v první půli a domácí útočník ji také stejně proměnil. Byl to zbytečný gól, který dostal domácí na koně. Hosté hrozili především ze standardek, ale ani Štrobl, ani Nedvěd nedokázali míč do sítě protlačit. K velmi dobré střele se po odraženém míči po standardce dostal Prokeš, ale jeho projektil dokázal domácí brankář vyrazit na roh.

Pohroma pro hosty přišla v 84. minutě, kdy podle všeho udělal chybu pomezní sudí, kdy si nevšiml ofsajdu a Šefčík sám proti Voseckému uspěl potřetí. Podle všeho (i některých hráčů a fanoušků domácích) se nejspíše jednalo ofsajd. Ale chyby děláme všichni. Hosté ještě měli v poslední minutě závar před hostující brankou, ale ani Vaněk, ani Nedvěd a ani Krejsa nedokázali dostat míč z bezprostřední blízkosti do sítě.

Zdroj: Sokol Cehnice
mírně upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Petr Janoch, asistent trenéra: V utkání, které se hrálo za silného větru, jsme podali asi nejhorší výkon v sezóně. Hosté lépe kombinovali, drželi míč a po zásluze šli do vedení po špatně odehraném rohovém kopu. My jsme se do té doby prakticky nedostali k jejich brance. Vyrovnání přišlo po naší první dobře sehrané kombinaci, kdy se ocitl sám před brankářem Šefčík a vyrovnal. Hosté si vzali vedení zpět těsně před přestávkou po nedorozumění našeho obránce s brankářem. Ani změna stran zlepšení našeho výkonu nepřinesla, hosté utkání kontrolovali a z rychlých útoků mohli skóre i navýšit. Vyrovnání přišlo opět po dobře sehrané kombinaci (druhé a poslední), kdy se opět nemýlil Šefčík. Ten samý hráč dokonal zanedlouho obrat, když zůstal zapomenutý na velkém vápně hostů a samostatný nájezd s přehledem proměnil. Pro hosty je ztráta všech bodů krutá.

Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K zápasu do Střelských Hoštic jsme jeli natěšeni a připraveni přivést nějaké body po sérii několika proher. Hned od začátku zápasu jsme se snažili být aktivní, střílet a dostávat se do šancí. Bylo vidět zlepšení od minule, kdy jsme konečně dokázali soupeře zatlačit a připravili jsme si hned na začátku zápasu několik šancí. Zlepšený výkon nám ale dává naději, že konečně doma příští týden budeme bodovat na plno a na vlastním hřišti v letošní sezóně poznáme poprvé pocit vítězství. Nasazení, chuť a herní disciplína byla v Hošticích příkladná, takže věříme, že v tom budeme pokračovat i v dalších zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - M. Kokrda [-] , K. Kohout [-] , P. Málek [-] , J. Šíp [-] , J. Strnad [-] - V. Dohonyi [-] , P. Lemberger [-] - D. Šefčík [-] , M. Červený [-] - P. Rejšek [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - V. Vaněk [-] , J. Prokeš [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , M. Nedvěd [-] , P. Pletka [-] , J. Čech [-] , P. Krejsa [-] , J. Mára [-] , L. Čech [-]

Hráči zápasu: D. Šefčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Roman - LANDÍK Filip, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Vít Zábranský
Tip experta: výhra domácích

Hoštice jsou překvapením soutěže. Domácí tvrz uhájí i tentokrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích