Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Trhových Svinů doma opět vyhrála


Branky


23

Na domácím hřišti zatím béčko Trhových Svinů sbírá výhru za výhrou a nejinak tomu bylo v zápase Zlatou Korunou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým vedl, ale Patrik Lavička do poločasu dostal domácí do vedení

Hrál se odp očátku zajímavý fotbal a hostujicí tým byl lepší. A hned v úvodu mohl jít do vedení, jenže Karel Brůha ve stoprocentní šanci vychytal útočníka hostí. Hostujicí tým si vytvořil další dvě šance, kdy byl sám na malém vápně, před domácím brankářem. Jenže ani jednou Karla Brůhu nepřekonal. Pak už se Zlatá Koruna dočkala a Vladimír Rychtář zařídil vedení 0:1. O pět minut však domácí tým vyrovnal, když se trefil Patrik Lavička 1:1. Dostat Zlatou Korunu před odchodem do kabin do vedení mohl Homer, ale Karel Brůha opět svůj tým podržel a z následného protiútoku dostal domácí do vedení znovu Patrik Lavička 2:1.

Domácí tým zvládl zápas dotáhnout do vítězného konce

Druhý poločas nabídl oboustraně zajímavý fotbal. Domácí tým odskočil o dvě branky, když se trefil Michal Švepeš 3:1. Na drama, ale zadělal Tomáš Weinhard a snížil na 3:2. Hostujicí tým bojoval, ale vyrovnat se mu nepodařilo. Domácím pak pojistil v závěru tři body ještě Jiří Tůma 4:2. Za týden přivítá Zlatá Koruna doma Hrdějovice. Trhové Sviny jedou do Dolního Dvořiště.



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Podali jsme na pěkném hřišti a před pěknou návštěvou ve Slavči podstatně lepší výkon, než minulý týden doma, bohužel pro nás se stejně špatným výsledkem. Vstup do utkání nám vyšel herně , koncovka byla ale žalostná a to nás stálo body. Trefit do 25 minuty třikrát z malého vápna jenom golmana se jen tak nevidí... hrůza. Domácí se pak v obraně s ničím nepárali a ve předu potrestali zkušeně každou naši malou chybičku a výsledek je takový jaký je. Před domácím golem na 2:1 ve 44. minutě šel Homer sám na golmana, svoji úlohu ovšem nezvládl. Z odkopu jsme inkasovali do šatny. Druhý poločas jsme se snažili, kluci tam nechali mnoho sil, ale na zvrat už to bohužel nestačilo. Tentokrát byla naším problémem produktivita, protože utkání bylo jinak celkem vyrovnané. Domácí tým potvrdil, že zvláště doma díky pendlům z prvního týmu bude hodně nepříjemným soupeřem pro každého.



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
K. Brůha [-] - L. Tuscher [-] , P. Randa [-] (79. M. Němec [-] ) , M. Švepeš [-] , V. Brožka [-] (70. J. Gažák [-] ) , P. Lavička [-] , J. Gažák [-] (59. O. Šafránek [-] ) , P. Nocar [-] (46. J. Tůma [-] ) , M. Lust [-] , T. Kápar [-] , M. Smoleň [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Lacko [-] , P. Zayml [-] (63. V. Ohnsorg [-] ) , M. Štěpánek [-] , J. Král [-] , T. Weinhard [-] - D. Fuciman [-] , V. Rychtář [-] , L. Rapčan [-] - M. Homer [-] , J. Sláma [-] -

ŽK: 66. M. Lust , 86. J. Tůma - 48. T. Weinhard , 60. J. Lacko .
Hráči zápasu: K. Brůha , P. Lavička .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - PICKA Pavel, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Sviny doma ještě neprohráli a nejspíš budou opět doplněný o některý hráče z áčka. Zlatka je ale silný soupeř a budou chtít napravit prohru s námi. Odvezou si tak ze Svinů 3 body po těsné výhře.

Tip: výhra hostů