2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy svůj domácí zápas zvládly a připsaly si první body


Branky


23

Domácí vstoupili do zápasu lépe a hned v 10. minutě se dostali do vedení. Hostě na to však brzy zareagovali a vyrovnali. Vítězný gól pak ve druhé půli vstřelil Aleš Eigner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

V minulém ročníku oba týmy bojovaly o záchranu až do posledních kol a i tentokrát se očekávalo víc boje než fotbalové krásy. Tak také vypadal průběh prvního poločasu. Soupeři si nic nedarovali a zápas hráče bolel. Šancí moc nebylo, přesto padly dva góly. Nejprve v 10. minutě domácí Červený napálil křížnou střelou odražený míč a bylo to 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání a také ve 25. minutě z trestného kopu vyrovnali, když se míč odrazil od chumlu hráčů do protipohybu brankáře Šebánka – 1:1. Až do poločasu žádná tutovka nepřišla, jen ve 42. minutě brankář hostů Drnek vyrazil Pekovu ránu nad břevno.

Pekův rohový kop proměnil Eigner

Po přestávce pokračoval spíš bojovný zápas a obrany úspěšně zastavovaly útočné snahy obou týmů. Rozhodla situace z 65. minuty, kdy si na Pekův rohový kop naskočil A. Eigner a domácí vedli 2:1. Dražejovští přidali, ale přes veškerou snahu se jim vyrovnat nepodařilo. Tentokrát vydřené tři body pro Stachy, které se ovšem počítají.

 

Autor: Sokol Stachy



Ohlasy k zápasu



TJ Dražejov
Pavel Poláček, hráč: Už cesta do Stach byla komplikovaná a na hřišti to nebylo o nic lepší. Domácí hráli aktivně a opět hrozili ze standardek. Do vedení šli po odraženém balonu před vápno a následnou skrytou střelou. Křivanec srovnával o deset minut později z přimáku, kdy domácí tečovali do protipohybu svého gólmana. Po poločase přišel asi čas na "šumavskou tlačenku". Ta vyústila ve vedení domácích kolem 65. min po centru. Závěrečný tlak jsme již nedokázali využít a když sudí po šesti střídáních a šesti žlutých kartách nastavil jednu vteřinu, šli jsme do kabin s prohrou 2:1.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] (85. Z. Kluibr [-] ) , O. Kroupa [-] , V. Lukeš [-] (78. P. Foltýn [-] ) , I. Vrhel [-] (76. L. Hovorka [-] ) , P. Záleský [-] , D. Demeter [-] (86. D. Hájek [-] ) , J. Pešl [-] , D. Červený [-] (89. J. Pěnek [-] ) , A. Eigner [-] , J. Dvořák [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - T. Hulač [-] , T. Hrčka [-] , K. Řezníček [-] , V. Křivanec [-] , T. Martínek [-] (56. L. Šulda [-] ) , F. Brázda [-] , D. Kovář [-] , M. Bračok [-] , P. Poláček [-] , V. Šindelář [-] (69. P. Samohejl [-] )

Hráči zápasu: F. Brázda , D. Kovář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - HÁŠA Richard, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Kašpírek
Tip experta: výhra domácích

Ze Stach se body moc vozit nedají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích