Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec porazil Zlatou Korunu a jde na druhé místo


Branky


26

Souboj o druhé místo tabulky čekal na sedlecké fotbalisty v dalším kole soutěže. Soupeřem byla Zlatá Koruna, které do této doby byla neporažena a disponuje kvalitním kádrem.Na sedlecké straně nebyl k dispozici tradičně dobře hrající stoper Jiří Koch, kterého v základní sestavě nahradil Milan Bláha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný první poločas

Úvod utkání nezačal pro domácí příliš šťastně, brankář Hanzal netrefil čistě malou domů, hostující Sláma toho dokázal pohotově hlavou využít a ve 3. minutě poslal hosty do vedení - 0:1. Ani tato rychlá branka neznamenala pro domácí probuzení a jen velmi těžko se dostávali do tempa. Dobře napadající hosté dělali zejména domácím zadákům problémy s rozehrávkou a to vedlo k velkému množství ztrát balonu. Po půlhodince hry se začali sedlečtí osmělovat a kapitán Zíka trefil pěknou ranou břevno hostující branky. Vyrovnat mohli domácí po závaru před brankou, ale bratři Peškové a následně ani Koňarík nedokázali dostat míč do sítě. To se povedlo Lukáši Koňaríkovi až ve 42. minutě, domácí stoper Hovorka poslal dlouhý míč na pravou stranu, kde od pomezní čáry centroval Milan Pešek a Lukáš Koňarík z první prostřelil Schwarze v hostující brance - 1:1. Prakticky po rozehrání si mohli hosté vzít vedení zpátky, rychlou akci a střelu však dokázal brankář Hanzal zlikvidovat. Tímto skončil poločas.

Sedlec ovládl druhý poločas

Nástup do poločasu druhého vyšel naopak domácím. Lehkou přihrávku na brankáře vystihl Milan Pešek a přestože jej obránce doběhl a zablokoval střelu, tak ze země se mu podařilo poslat míč do sítě - 2:1. Po této brance se hnali do útoku hosté a podařilo se jim vypracovat pár dobrých šancí, ale buď netrefili přesně branku a nebo střely zneškodnil dobře chytající brankář František Hanzal. Ten si dokonce v 71. minutě připsal asistenci, když dlouhým výkopem našel rozběhnutého Milana Peška, který po druhém dopadu míče vstřelil branku na 3:1. Definitivně vzal vítr z plachet hostům v 83. minutě Lukáš Koňarík, po přihrávce Šindeláře běžel sám na branku a nedal brankáři Schwarzovi možnost zasáhnout, střelu namířil přesně k levé tyčce branky - 4:1. Na konci zápasu padla ještě červená karta, kterou si vysloužil hostující Homer, když šel oplácet faul na svého spoluhráče Slámu. Na skóre se však už nic nezměnilo a tak Sedlec připsal další tři body a poskočil na průběžné druhé místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): V začátku soutěže držela Zlatá Koruna neporazitelnost, stejně jako my. Samozřejmě jsme věděli, že Zlatka byla v minulém roce hodně nahoře v tabulce a očekává se, že tomu tak bude i letos. Ovšem nás zastihla v začátku soutěže dobrá forma a protože jsme hráli doma, tak byl cíl jasný, zvítězit. První půlhodina hry tomu, ale vůbec nenasvědčovala. Hned ve třetí minutě jsme prohrávali a celkově působili hodně nervózně. Zlatka byla lepší a my jsme si nedokázali dvakrát za sebou přesně nahrát. S končící první půlí se to trochu změnilo a podařilo se nám srovnat. V druhém poločase se nám podařilo vstřelit tři branky a zápas tak otočit. Hosté si vytvořili nějaké šance a ač brankář Fanda Hanzal udělal při prvním golu chybu, tak ve zbytku utkání nás podržel, šance pochytal a pak si ještě připsal asistenci. Ke konci přišel ještě náš trochu zbytečný faul za rozhodnutého stavu, hostující Homer pak šel oplácet a viděl červenou. Co jsem pak slyšel od fanoušků, tak se jim zápas líbil, takže u nás panuje spokojenost. Teď pojedeme do Dvořiště a když už se nám tak daří, tak budeme chtít určitě uhrát něco i tam.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Hráče jsem před zápasem upozorňoval, že nás v Sedlci nebude čekat nic lehkého , že domácí hrají silový fotbal a potkali se na začátku sezóny s vynikající formou. Podle konečného výsledku asi marně.Vyšel nám sice úvod zápasu, rychle jsme vedli a do cca 30 minuty jsme hráli, co jsme si před zápasem řekli. Domácí nás poté obětavou hrou začali přehrávat, přesto jsme šli třikrát sami na branku a mohli zápas rozhodnout. Bohužel jsme dostali gol do šatny . Začátek druhé půle jsme nezvládli a domácím darovali po individuálních chybách vedení. Zápas se lámal v 71. minutě, kdy Rychtář nedokázal svoji loženku proměnit a z výkopu jsme dostali 3 gol. Ze závěru zápasu jsem hodně znechucený . Byly tam sice dva likvidační zákroky na našeho Slámu, které k mému velkému překvapení hlavní sudí odměnil jenom žlutými kartami, ale takhle nedisciplinovaně se chovat nemůžeme. Ze Sedlce jsme tedy odjeli s debaklem, pokopaní a s vyloučením. Hrůza.....Zbytečně vyloučený Homer nám bude chybět. Navíc budeme příští týden ještě postrádat stabilní opory týmu Weinharda se Zaymlem , takže nevím s kým v derby proti Větřní vůbec nastoupíme.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , M. Bláha [-] , M. Pešek [-] (71. V. Šindelář [-] ) , L. Hovorka [-] , P. Borovka [-] , Z. Rýpar [-] (62. M. Samohejl [-] ) , J. Špán [-] (89. T. Folvarský [-] ) , L. Koňarík [-] (85. L. Bašar [-] ) , M. Pešek [-] , M. Kučera [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Kalista [-] , J. Lacko [-] , M. Štěpánek [-] - J. Kališ [-] (82. J. Král [-] ) , L. Rapčan [-] , V. Rychtář [-] , V. Ohnsorg [-] - D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] -

ŽK: 63. M. Pešek , 85. L. Hovorka , 85. F. Hanzal - 53. L. Rapčan , 73. M. Štěpánek . ČK: 87. M. Homer .
Hráči zápasu: L. Koňarík , M. Pešek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: BOČEK Petr - FEITL Jaroslav, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra hostů

Jasná dvojka. Koruna má kvalitní kádr.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů