2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 10:30

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá otočila duel se Sousedovicemi a přezimuje na čtvrté příčce


Branky


10. J. Benedikt , 75. M. Linhart - 54. R. Lengyel , 69. R. Lengyel , 83. T. Pintér (p.)
22

"Kdybychom nebyli tak mizerní v zakončení, mohli jsme vyhrát v klidu, bez nervů a daleko větším rozdílem," hodnotil duel kouč hostů. Za Planou se trefili čtyřicátníci Roman Lengyel (2x) a Tomáš Pintér.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Planá
Jan Pintér (hrající trenér): V Sousedovicích jsme chtěli uspět na 100%. Poločas jsme prohráli 0:1, ačkoliv si myslím, že jsme ho měli vyhrát tak 3:1. Bohužel jsme byli zase hluchý v koncovce! V druhé půli jsme na soupeře vletěli a 20 minut je měli prakticky pod zámkem, z čehož pramenilo naše otočení na 2:1. Kolem 70. minuty domácí vyrovnávali po několika nedůslednostech v obraně. My jsme se s bodem ale nespokojili a šli si za vítězstvím, které trefil Tomáš z penalty. Úkol jsme splnili do puntíku, kdybychom nebyli tak mizerní v zakončení, mohli jsme vyhrát v klidu, bez nervů a daleko větším rozdílem! Za bezchybně odřízené utkání bych vyzdvihl trojici rozhodčích!



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Peša [-] (88. F. Vávra [-] ) , P. Krejčí [-] , O. Brynda [-] , J. Benedikt [-] , D. Marcinko [-] , D. Zoubek [-] (77. D. Horňák [-] ) , M. Linhart [-] , F. Duba [-] , J. Hrach [-] , P. Masák [-]

SK Planá
J. Hotový [-] - O. Hotový [-] , D. Kořínek [-] (83. M. Píchal [-] ) , D. Samek [-] (88. T. Plojhar [-] ) , J. Pintér [-] , D. Kneys [-] , J. Szabó [-] , P. Šteyer [-] , T. Pintér [-] , R. Lengyel [-] , J. Carda [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Votava Pavel - DUNOVSKÝ Karel, MRÁZ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: redakce fotbalunas.cz
Tip experta: výhra hostů

Planá ukazuje, že už se napevno usadila v I.A třídě a znovu bude útočit na nejlepší umístění v historii klubu - za podzim má k tomuto úspěchu výborně našlápnuto. Hrát by tentokrát měl i Roman Lengyel, což by byla pro Sousedovice znatelná hrozba. Domácím po nadějném úvodu došel dech, pokud Planá utkání nepodcení, měla by uspět.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů