3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné s exligovým gólmanem Pavlem Kučerou začalo suverénně


Branky


27

První soupeřem Roudenských byl SK Lhenice. S příchodem exjankovského trenéra Čech patřil v jarní části I. A třídy k nejlepším, což stvrdil historickým třetím místem. Nabídku k postupu do kraje ale „peckáři“ odmítli. Pro malšany to byl další ukazatel kvality soutěže.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí favorit zahájil utkání ve velkém stylu a už po pěti minutách se po samostatném úniku prosadil dorostenecký kanonýr Martin Benda. Vzápětí mohl přidat druhý gól, ale napodruhé už neuspěl. V 15. minutě pro změnu zatrnulo domácím. Lhenický Pořádek běžel sám na Kučeru, ale ukvapeně zakončil vedle branky.

 

Taktovku drželi v dalších minutách malšané, ale vyložené šance zahazovali jak na běžícím pásu. Za neproměněné příležitosti je mohl potrestat v úvodu druhého poločasu po zaváhání obrany Pořádek, ale na šestnáctce osamoceného útočníka vychytal Kučera.

 

 

Druhý poločas

Klid do roudenských řad přinesl v 54. minutě Viktor Kadlec, který přesnou střelou z vápna podruhé překonal lhenického brankáře Plojhara. Po hodině hry začaly hostujícímu týmu docházet síly a zbytek zápasu se většinou odehrával na jeho polovině. Domácí se snadněji dostávali před lhenickou branku, ale buď chyběla pohotovější koncovka nebo lepší řešení finálové přihrávky.

 

Festival zahozených šancí ukončil šest minut před koncem po chybné rozehrávce Lhenických Viktor Kadlec. Na polovině hřiště byl u míče jako první a společně s Vlkem šli do přečíslení dva na jednoho. Zakončení vzal na sebe, pohrál si s obráncem a nezadržitelně skóroval na konečných 3:0.

 

Zdroj: www.malseroudne.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Marcel Tomášek (trenér, pro malseroudne.cz): „Přáním bylo úspěšně vstoupit do soutěže a to se nám vítězstvím 3:0 povedlo. První poločas jsme si vypracovali spoustu šancí a zaplaťpánbu, že jsme proměnili aspoň tu jednu. Další sólové nájezdy jsme zahodili. Na mladé mužstvo to samozřejmě dolehne, dostavila se křeč, ale stále jsme si vytvářeli další možnosti a naštěstí se prosadili dvakrát Kadlecem. Soupeře jsme pustili v prvním poločase do jediné šance, hned po přestávce, kdy jsme prospali začátek, do druhé, ale jinak jsme mu nic nedovolili. Lhenice mají zkušené hráče a jsem rád, že jsme nic nepodcenili. Především s výsledkem je maximální spokojenost,“

SK Lhenice
Ivo Čech (trenér, pro sklhenice.cz): „Domácí vyhráli zaslouženě, byli efektivnější a ukázali větší kvalitu v zakončení. Ke třem bodům jsme jim ale výrazně pomohli svými chybami, to se nám v takové míře hodně dlouho nepovedlo, dvakrát dokonce do deseti vteřin poté, co jsme v držení míče na útočné polovině. Přestože příprava na soutěž neproběhla zdaleka podle mých představ, doufám, že to není pravý obrázek toho, jak jsme opravdu připraveni. Každopádně máme na čem pracovat a snad si to uvědomuji nejen já, od tohoto kolektivu očekávám víc odhodlání, chuti i disciplíny, sezóna je dlouhá, poučíme se a jdeme dál.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
P. Kučera [-] - M. Míča [-] , D. Kodras [-] (67. M. Neckář [-] ) , D. Hrouda [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , A. Goretki [-] (78. M. Fatura [-] ) , J. Hála [-] , M. Benda [-] (61. M. Vlk [-] ) , J. Grigera [-] (85. D. Vogl [-] ) , O. Cahyna [-]

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - P. Bumba [-] , F. Funda [-] , V. Pilát [-] - P. Prenner [-] , M. Mahák [-] , J. Beran [-] , T. Balica [-] (73. J. Prenner [-] ) - R. Iliev [-] (66. J. Málek [-] ) , M. Chromý [-] (27. D. Kiš [-] ) , R. Pořádek [-]

ŽK: 48. J. Hála , 72. V. Kadlec - 31. F. Funda , 56. R. Iliev , 83. R. Pořádek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vítek Miroslav - PÍSEK Martin, JAROLÍM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Roudné je pro mě favorit celé soutěže a přál bych klukům rychlý návrat do KP, kam patří...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích