1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2019 18:00

2.kolo, Divize A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mariánky nedopřály Katovicím úspěšnou domácí premiéru


Branky


26

Katovice vstoupily do soutěže vítězně, když si přivezly tři body z Mýta. Při domácí premiéře přivítaly Mariánské Lázně, které si na úvod připsaly pro změnu pětigólový debakl. Ten nyní napravily a z venkovního hřiště si odváží plný počet bodů, a to především díky výbornému výkonu brankáře Štrunce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štrunc měl svůj den

Začátek zápasu patřil domácímu týmu, který si vytvořil hned několik šancí, ale brankář Štrunc držel svůj tým nad vodou. Zabránit nedokázal ve 14. minutě rybičce Bálka, která poslala domácí do vedení - 1:0. Po úvodní dvacetiminutovce se ale Mariánky oklepaly a hra se srovnala. Po půl hodině hry bylo vyrovnáno, to když se dorážkou po hezké kombinaci prosadil Habart - 1:1. Katovice své šance nevyužívaly, Štrunc měl svůj den. Do kabin šly Katovice s jednogólovým mankem, neboť krátce před odchodem do kabin neuhlídaly při rohovém kopu Brauna, který využil svých centimetrů a mířil hlavou přesně k tyči - 1:2.

Rozhodla zkušenost

Po změně stran bylo na domácích vidět, že chtějí vyrovnat a před zraky svých fans bodovat. Hru tak otevřeli, dostávali se do šancí, ale opět byl proti Štrunc spolu s obranou. V jednom případě zachránila hostujícího brnakáře tyč. Standardní situace budou tím, na čem by měli svěřenci Romana Malého zapracovat. Uběhla hodina hry a při další takové se prosadil hlavou Nedbalý - 1:3. Mariánky mají zkušenější celek, a tak si zápas pohlídaly a nepřipustily do konce změnu skóre.

 

Galerie od fotografa SK Otavy Katovice.



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
František Nedbalý, hrající asistent: Prvních 15-20 minut byli domácí lepší. Měli několik brankových příležitostí a kdyby to bylo o dvě branky, bylo by to pro nás horší. Postupem času jsme se dostávali do zápasu a podařilo se nám po pěkné kombinační akci vyrovnat. Do kabin jsme se radovali ještě jednou. Ve druhém poločase to bylo vyrovnané, kdy ke konci rozhodly zkušenosti. Z další standardky jsme vedení navýšili a zápas jsme si už pohlídali. Hodně nás podržel brankář Štrunc. V zápase jsme byli efektivnější, soupeř měl více šancí, ale neproměňoval.



Sestavy


SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - T. Janoch [-] , L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] , K. Cibulka [-] (64. J. Chylík [-] ) - O. Kagui [-] , D. Pavlovič [-] , L. Bálek [-] , J. Miklas [-] - M. Požárek [-] (60. V. Uher [-] ) , J. Kadula [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
V. Štrunc [-] - R. Popovič [-] (83. T. Šilhán [-] ) , F. Nedbalý [-] (86. P. Kořistka [-] ) , M. Drahorád [-] , T. Habart [-] , M. Šácha [-] , D. Cinkanič [-] , M. Lukáš [-] , M. Ruda [-] , M. Braun [-] , J. Prokš [-]

ŽK: 38. M. Ruda , 72. R. Popovič .
Hráči zápasu: L. Bálek - V. Štrunc .
Počet diváků: 570. Rozhodčí: Starý Dominik - MAIELLO Francesco, TOMAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích