2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Divize D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Polné nerozhodně


Branky


14

V Polné padly čtyři branky. Nakonec se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První šanci zápasu měl hostující Sklenář, ale zahodil ji. Na druhé straně mohl otevřít skóre Urbánek, ale těsně minul. Po patnácti minutách se už skóre měnilo. Dlouhý přetažený roh vrátil před bránu Sedláček a tam se nejlépe zorientoval Prášil - 0:1. Srovnat mohl Bajer, ale stejně jako Voráč v šanci neuspěl. Domácím se podařilo srovnat v samotném závěru prvního dějství. Po rohovém kopu si našel míč na přední tyči Bajer a srovnal - 1:1.

Oba týmy vstřelily po brance

Zajímavá partie se hrála i ve druhém poločase. Hrálo se nahoru dolů a oba celky se snažily strhnout vedení na svoji stranu. Domácí šli do vedení v 64. minutě. To po akci z pravé strany využilk zmatků v hostujícím vápně Urbánek - 2:1. Za dvě minuty však bylo srovnáno. Po dlouhém autu vběhl mezi stopery Padrtka a nekompromisní ránou po břevno srovnal - 2:2. I přes další šance už 135 diváků další branku nevidělo a body se tak dělily.

 

Bystřice hostí v dalším kole Ždírec. Polná jede do Havlíčkova Brodu.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Zápas měl dobrou kvalitu a musel se líbit. Líbilo se mi to, než do toho v posledních dvaceti minutách sáhli rozhodčí. Dobrý rozhodčí by neměl být vidět. To byla kaňka.

SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Škoda, že jsme po půli nevedli vyšším rozdílem a navíc jsme dostali gól do šatny. Druhý poločas už byl bojovnější.



Sestavy


Slavoj Polná
L. Konrád [-] - Š. Rod [-] (78. Z. Smutný [-] ) , J. Klíma [-] , D. Voráč [-] (61. M. Šimek [-] ) , J. Bajer [-] , J. Urbánek [-] , T. Vrba [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , F. Sobotka [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
V. Dudák [-] - D. Zítka [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , F. Adamec [-] (70. M. Mazel [-] ) , M. Šponar [-] , M. Prášil [-] , T. Vařejka [-] , D. Čech [-] , V. Sedláček [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 55. J. Bajer , 80. J. Klíma , 82. Z. Smutný , 88. M. Pecina - 30. M. Svoboda , 57. D. Zítka , 65. T. Padrtka , 84. R. Sklenář .
Hráči zápasu: J. Bajer - R. Sklenář .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: RYGL Luboš - MACH Karel, PETRLÍK Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: remíza

Bystřice bude těžit z nováčkovské euforie a v Polné urve bod.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích