3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 14:30

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice se dál drží na špici


Branky


12. P. Malata (p.) , 49. P. Drbal , 86. P. Kirschner - 71. K. Daněk
11

V úvodním jarním kole Moravskoslezské fotbalové ligy hostili fotbalisté “A” týmu Slovanu Rosice tabulkového souseda Sigmu Olomouc B. Rosičtí dokázali v obou poločasech vstřelit o jednu branku více než hosté a po výhře 3:1 slaví zisk cenných tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení

V prvním utkání jarní části soutěže se domácím povedly vstupy do obou poločasů. V 7´ pronikl z pravé strany podél brankové čáry do 16 hostí Černý a po jeho přihrávce na zadní tyč střílel Malata mimo branku. V 9´ po centru zleva zakončil v 16 hostí Praks ve skluzu pouze do rukou brankáře. V 11´ fauloval v 16 Sigmy hlavičkujícího Prakse Twardzik a nařízenou penaltu proměnil Malata – 1:0. Ve 21´ zahrávala Sigma přímý kop od levého rohu 16 Slovanu, míč mířící po Spáčilově střele do branky srazil nad břevno Drbal. Ve 36´ pronikl z pravé strany do 16 Slovanu hostující Grygar a jeho střílenou přihrávku před branku zachytil Zádrapa. Ve 42´ se v 16 Slovanu dostal k odraženému míči olomoucký Zlatohlávek, ale jeho slabou střelu Zádrapa bez problémů kryl.

Udržení vítězství

Ve 49´ zahrával Slovan přímý kop z 24 m, na míč centrovaný Malatou před branku Sigmy si naběhl Drbal a přesnou hlavičkou z hranice malého vápna zvýšil – 2:0. V 51´ provedli rychlý útok do obrany hostí Malata s Novákem, zakončení Nováka zevnitř 16 skončilo v náručí Trefila. V 58´ po akci hostujícího Langera vedené po pravé straně hřiště nebezpečně vystřelil zevnitř 16 Slovanu Daněk, Zádrapa jeho střelu reflexivně vyrazil nad branku. O dvě minuty později propadl centrovaný míč ke Grygarovi, který z hranice penalty nastřelil břevno. V 61´ se pokusil Malata asi ze 30 m přehodit Trefila, míč proletěl vysoko nad břevnem. Hosté utkání zdramatizovali v 71′, když po jejich kombinaci okolo 16 Slovanu nechala domácí obrana vystřelit Daňka a jeho střela po odrazu od Drbala skončila v brance – 2:1. V 76´ po samostatné akci hostujícího Langera musel zasáhnout u pravé tyče své branky Zádrapa. Uklidnění pro domácí přinesla až 86´, když po rychlém protiútoku dvojice Novák – Kirschner zakončil krásnou akci přesnou střelou Kirschner – 3:1.

Už v sobotu 14. března se “A” tým představí opět na domácím stadionu, kdy bude od 14:30 hostit druhý tým soutěže Petřkovice.

 

Zdroj: www.fc-rosice.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Petr Čejka - ředitel klubu: Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Bylo by krásné, kdybychom se udrželi v první polovině tabulky Moravskoslezské fotbalové ligy i v jarní části sezony. Nás čeká v úvodu hrozně těžký los. Začali jsme s béčkem Sigmy Olomouc, teď nás čekají znovu doma Petřkovice a následně zajíždíme do Frýdku - Místku. Ale v MSFL není slabý mančaft, takže si nevybereme.




Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Malata [-] (68. P. Kirschner [-] ) , D. Pazourek [-] (87. E. Sedláček [-] ) , J. Černý [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] (86. L. Daněk [-] ) , M. Kršák [-] , T. Zezula [-] , P. Drbal [-] , J. Nedvěd [-] (64. M. Kugler [-] ) , T. Selinger [-] (80. J. Koláčný [-] )

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - L. Neuer [-] , J. Šíp [-] , D. Grečmal [-] (46. R. Baďura [-] ) , J. David [-] , J. Beňa [-] , D. Grygar [-] , J. Spáčil [-] , T. Zlatohlávek [-] , K. Daněk [-] , F. Twardzik [-] (55. Š. Langer [-] )

ŽK: 70. T. Zezula , 81. T. Praks - 12. T. Zlatohlávek , 55. D. Grygar . ČK: 73. D. Grygar .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: POCHYLÝ Stanislav - MRÁZEK Peter, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Za mě remízové utkání a málo branek.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 12. 2019 12:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra domácích