O výhře zavidovské Benficy rozhodl jediným gólem Čech


Branky


16

Lužná se poslední dobou zvedá jak výsledkově, tak herně. To mohla potvrdit proti Zavidovu, který zajížděl na luženský pažit odčinit domácí prohru s Rynholcem. Utkání bylo spíše o bojovnosti než o kráse, a tak rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neměl vítěze

První desetiminutovka patřila domácím, kteří se dostali do první šance, kdy Grillovu střelu vyrazil A. Kraus se štěstím na břevno. Poté se vyhnul ofsajdové pasti Košulič, ale nastřelil pouze Krausovo tělo. Následně se osmělila také zavidovská rezerva. Skoupého střelu chytil Staněk, který se předvedl i proti střele R. Štillera. Když už byl luženský brankář překonán střelou Zudy, zastoupil ho na brankové čáře obránce. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Čech mladší rozhodl

Druhou půli začali opět aktivněji domácí. Hrál se dosti chaotický fotbal s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Do první šance se dostala Lužná, ale Pokorného střelu zpoza vápna vyrazil A. Kraus. V 76. minutě se však prosadil Zavidov, když si Čech ml. ve vápně skvěle zpracoval balon a mířil přesně k tyči - 0:1.

 

Lužná vrhla všechny své síly do útoku. Srovnat mohl Pokorný ale nastřelil pouze A. Krause. V dalším minisouboji těchto hráčů byl již zavidovský brankář překonán, avšak střelu Pokorného vykopl Zuda z brankové čáry. Zavidov tak nakonec uhájil nejtěsnější výhru a odváží si z horké luženské půdy tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Se Zavidovem to bylo na výhru. Troufám si říci, že jsme měli více ze hry, ale stále nám chybí klid v zakončení a finálních přihrávkách. Šance jsme měli, ale góly nepřišly. Naopak soupeř jedno z našich zaváhání vzadu potrestal. Pomalu se zvedáme z tragické série proher a věřím, že do konce sezóny ještě několik bodů nasbíráme. Nyní se plně soustředíme na středeční finále poháru proti Lubné, které chceme vyhrát!

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes jsme se sotva sešli. Na lavici byl pouze Houdek, kterému v pátek sundali sádru na ruce po zlomenině, v základu musel nastoupit zraněný Skoupý. Kluci zápas odbojovali, musim všechny pochválit. Hodně nám pomohl Pepa Klouček z áčka, který podstoupil obrovské množství soubojů a zastavil mnoho akcí domácích. Výhra venku je super, ale musíme však konečně potvrdit body z venku také doma. Dnešní zápas mnoho fotbalové krásy nepobral, ale kluci vše vynahradili obrovskou bojovností.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TICHÝ Martin - ŠPIČKA Adam (N), BURDIL Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 5. 2019 12:04
Hodnocení zápasu
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Musíme doma vyhrávat a proti Zavidovu to zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích