4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 13:30

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dramatický šlágr kola vítězný pro Lubnou! Třikrát se červenalo


Branky


29. L. Brabec (p.) , 67. A. Trejbal , 85. A. Trejbal , 90. D. Varyš - 36. R. Škutchan , 86. J. Chlád
22

Šlágr kola se odehrál v Lubné, kam zajížděla Mšec. Utkání prvního s druhým celkem soutěže bylo tzv. na trojtip. K vidění toho bylo opravdu dost, neboť se hned třikrát červenalo a o góly také nebyla nouze. Baníku se povedlo tento duel zvládnout a Mšec tak zaostává o čtyři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání v početní nevýhodě

Do utkání vstoupila od začátku aktivněji Mšec. Hosté byli více na balonu, v jejich hře bylo minimum nepřesností a domácí se pouze bránili. Hosté měli v první půlhodině několik vyložených šancí, kdy se jim buď nedařilo trefit zařízení nebo jejich pokusy zlikvidoval pohotově Herink. Vzhledem k vývoji hry byl překvapivě prvním skórujícím týmem domácí Baník. Po rychlém brejku do vysunuté obrany nejprve brankář Doubrava první zakončení vyrazil, následující dorážku Boka hlavou ale zastavil na brankové čáře Zázvorka rukou. Ten uviděl ve 28. minutě červenou kartu a na nařízenou penaltu se postavil Brabec. Pohodlně proměnil a poslal Baník do vedení – 1:0.

 

Domácí nedokázali početní výhody využít, naopak opět chybovali v defenzívní fázi. To vyústilo v dlouhý přetažený centr z pravé strany, který letěl až za zadní tyč Herinkovy branky. Tam si na hlavičku parádně naskočil Škutchan a ve 36. minutě srovnal stav - 1:1. Další aktivita Mšece vedla k dalším chybám domácí rozehry, z čehož hosté vytěžili brejk, při kterém unikajícího Zemana na poslední chvíli zastavil před pokutovým územím skluzem Brabec. Bohužel se při tom dopustil nedovoleného zákroku a uviděl ve 36. minutě také červenou kartu. Poměr sil na hřišti byl tedy vyrovnán.

Drama do poslední minuty

Do druhého poločasu nastoupili domácí o poznání aktivněji. Dávali hostům méně prostoru a snažili se napadat jejich rozehrávku. Z této fyzicky namáhavé činnosti nakonec vytěžil Trejbal, který se vypíchnutím balonu mezi stopery dostal do samostatného úniku a v 67. minutě s chladnou hlavou překonal Doubravu – 2:1. Druhý poločas byl ze strany domácích o poznání bojovnější a hra trpělivější. Ze zajištěné obrany vycházely rychlé brejky na mšeckou branku.

 

Ani hosté ale nezaháleli a zaměstnávali domácí defenzivu, do které se zapojovali všichni domácí hráči. V 72. minutě uviděl třetí červenou kartu zápasu hostující Burger, který v přerušené hře napadl šlápnutím na paty ve vápně hluboko bránícího Vopata. Domácí tak přece jen dohrávali v početní převaze. Dalšího z rychlých brejků využil v 77. minutě Bok, který se hnal ze strany do pokutového území, při pokusu proniknout před branku do lepší pozice byl ale podražen a proti hostím byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Kollár, kterému ale Doubrava vystihl stranu a odmítl tak změnu stavu!

 

Ta ale přesto přišla v 85. minutě, kdy domácí vytvořili závar před brankou Mšece, následně se Trejbal dostal k odraženému balonu na velkém vápně a prostřelil několik bránících hráčů – 3:1. Hosté se ani pár minut před koncem zápasu nevzdali a opět se vrhli do útoku. Vybojovali si slibnou standardní situaci, po které se v chumlu hráčů před brankou nejlépe zorientoval Chlád a poslal míč za záda Herinka – 3:2.

 

Utkání bylo do poslední minuty dramatické, nicméně poslední tečku za zápasem udělal v 90. minutě domácí Varyš, který opět využil svojí rychlosti a utekl obráncům po pravé lajně. Razantní střelou naposledy rozvlnil síť hostí a stanovil konečný stav utkání - 4:2.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož foto najdete také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: Prvních dvacet minut jsme byli na ručník, hosté byli lepší ve všem a můžeme děkovat našemu gólmanovi, že nebylo po zápase. Pak se postupně hra začala vyrovnávat a my se konečně dostávali do hry. Po poločasovém fénu od trenéra se výkon zvedl a druhou půli jsme zvládli herně i výsledkově o dost lépe. Nicméně nebýt Aleše Herinka, mohl zápas dopadnout úplně jinak. Díky klukům, že to i přes moje vyloučení odmakali a výhru vydřeli.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Ondřej Zázvorka, záložník: Utkání, na které se připravujeme od začátku jara, jsme absolutně nezvládli. Do 25. minuty mohl být výsledek 0:3 a bylo po zápase. Místo toho jsme soupeře dostali na koně, ten do té doby pouze odkopával míče od svého pokutového území. Druhý poločas byl z naší strany takticky a psychicky nezvládnutý. Nic, jedeme dál. Bohužel už osud tabulky nemáme ve svých rukou.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , P. Suchý [-] , M. Štícha [-] - D. Varyš [-] , D. Vopat [-] , M. Bok [-] (89. J. Černý [-] ) - A. Trejbal [-] , V. Eck [-] (46. P. Volf [-] ) -

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - O. Zázvorka [-] - J. Zeman [-] (80. J. Chlád [-] ) - J. Kučera [-] , Z. Červený [-] , T. Janoušek [-] , M. Burger [-] , M. Pejša [-] (90. M. Kočí [-] ) , F. Libecajt [-] (54. V. Pechanec [-] ) , J. Jurgovski [-] , R. Škutchan [-] (63. P. Neužil [-] )

ŽK: 72. P. Kollár - 32. F. Libecajt , 33. Z. Červený , 78. P. Doubrava , 79. T. Janoušek , 85. J. Kučera . ČK: 36. L. Brabec - 28. O. Zázvorka , 72. M. Burger .
Hráči zápasu: A. Herink , P. Volf , A. Trejbal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Adam - BENEŠ Jan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra domácích

Lubná zvítězí a Adam Trejbal nedá pokutový kop.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ve šlágru kola, spíše celého jara využije Mšec předchozí zkušenosti z vyšších soutěží a v Lubné vyhraje

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích