3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na dva góly Urbana našly Hředle odpověď


Branky


21

Velmi atraktivní duel byl k vidění v Traverza aréně, kam zavítalo Městečko. Ze sázkařského slangu je to zápas na tzv. trojtip. Ohnivci šli do vedení, ale Hředle do konce poločasu odpověděly kontaktní brankou, aby ve druhé půli dostaly zápas do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle zaostávaly

Městečko má formu a z ní chtělo těžit i nyní. Navíc dosud neinkasovalo ani branku. Hředle se však chytly v Lužné, a tak bylo jen otázkou, kterému přihlíželo přes sto platících diváků, dopadne. Po počátečním oťukávání přišel dlouhý aut Zelenky, který lízl hlavou Zuska jen těsně vedle. Na druhé straně byla k vidění slabá střela Ryšlavého, za Ohnivce těsně minul Prokop.

 

Po úvodních seznamovacích akcích se už síť rozvlnila a to v 17. minutě, kdy standardku z hloubi pole podcenil Rais a nabídl Urbanovi možnost skórovat. Zkušený fotbalista neodmítl - 0:1. Krátce poté si špatně zpracoval míč T. Čuda a do šance se řítil Šnídl. Ten byl na poslední chvíli zblokován. Krátce před půl hodinou hry zazvonila branková konstrukce za Procházkou, když po standardce Slámy rozezněl tyč Machovský.

 

Uběhla půl hodina hry a skóre se opět měnilo. Procházku zachránila tyč, stejně jako Malinovského po jeho chybném odkopu, když jí trefil Šnídl. Bohužel pro domácí se míč ale odrazil pouze k Urbanovi, který v pohodě navýšil vedení - 0:2. Hředle inkasovaná branka nepoložila, ba naopak. Ryšlavý byl faulován a Sláma z přímého kopu zpoza šestnáctky překvapil kolem zdi Procházku - 1:2.

 

V posledních pěti minutách bylo rušno na obou stranách. Nejprve razantně zahraný přímý kop proletěl až do břevna domácí svatyně. Procházka se vytasil s pěkným zákrokem po akci zakončené Bechnerem, čímž odčinil své zaváhání při inkasované brance a do kabin se tak šlo s jednogólovým mankem domácích.

Městečku docházela šťáva

První velká šance přišla hned po dvou minutách, když měl Procházka co dělat, aby lapil hlavičku Raise. Městečko mělo také šance, ale zakončení v mnoha případech bylo nepřesné. V 55. minutě musel ze hry kvůli zranění odstoupit Grill a Ohnivci postupně ztrácely fyzicky. Hředle se postupně ujímaly pomyslné taktovky a začaly hrozit, Slámovi chyběl krok ke gólovému zakončení.

 

Poté držel vedení Procházka, který zneškodnil Bechnera a poté i pěknou střelu Machovského. V ojedinělé šanci se před Malinovským zjevil Šnídl, ale zaváhání Raise v rozehrávce nepotrestal. Tlak vrcholil a v 79. minutě bylo srovnáno. Po faulu na Ryšlavého měli domácí k dispozici slibný přímý kop. Nacvičený signál po ose Somol - Sláma - Machovský zafungoval na výbornou - 2:2.

 

Poslední desetiminutovka opět nabídla šance na obou stranách, oba celky šly za vítězstvím. Malinovský se musel mít na pozoru při střelách Zelenky a Zusky. Hosté se dožadovali pokutového kopu po zákroku na Šnídla, ale sudí Strouhal byl jiného názoru. Domácí měli v závěru brejk 4 na 2, který ale Bethel vyřešil dosti nešťastně. Závěr zápasu nabídl už jen přímý kop Šnídla. Ideální místo a příležitost, míč však letěl vysoko nad a šlo se do penalt.

Plusový bod zůstal doma

Za domácí se prosadil Sláma, Machovský, Bechner a Rais. Neúspěšný byl Minařík. Městečko si vedlo o poznání hůře, neuspěl Zuska a Zelenka, přesně mířil Vician a Mezei.

 

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: oficiální webové stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Miroslav Sláma, trenér: Dnes viděla víc než solidně zaplněná Traverza aréna poměrně kvalitní duel s kvalitním soupeřem. V první půli nám dali Ohnivci poměrně laciné dvě branky a měli tam i další příležitosti, kdy mohli prakticky rozhodnout. Místo toho jsme dali my kontaktní gól, což nás udrželo ve hře. Ve druhém dějství jsme byli lepším mužstvem, soupeře jsme přehrávali fyzicky a měli jsme i několik slibných příležitostí. Vyrovnat se nám ale podařilo až deset minut před koncem. Myslím si, že remíza je spravedlivá. A bod navíc takovým bonusem za to, že jsme to odmakali. Spokojen jsem nebyl s poměrně velkým počtem individuálních chyb, na tom musíme zapracovat. Jinak jsem moc rád, že se nám pomalu vyprázdňuje marodka.

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: Remíza odpovídá průběhu. My jsme byli v prvním poločase fotbalovější. V tom druhém jsme se zatáhli, bránili jsme a docházeli nám síly. Oba góly jsme dostali po standardce, podle mě oba zbytečné. První po faulu na hráče, který je zády k naší brance. Oslabilo nás zranění Grilla a je škoda, že jsme ke konci dostali vyrovnávací gól.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - J. Sláma [-] , M. Somol [-] , D. Brož [-] (46. D. Minařík [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Ryšlavý [-] , B. Amauwah [-] , T. Čuda [-] , V. Hladký [-] , F. Machovský [-]

SK Ohnivec Městečko
L. Procházka [-] - J. Hadrava [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , T. Heger [-] , J. Křikava [-] , V. Zelenka [-] , V. Zuska [-] , V. Prokop [-] , J. Urban [-] , J. Grill [-] (55. P. Mezei [-] )

ŽK: 39. D. Bechner , 51. M. Somol , 90. D. Rais - 81. P. Šnídl .
Hráči zápasu: D. Bechner , V. Ryšlavý - T. Heger , J. Urban .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - SÝKORA Jonáš, VRUBEL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: remíza

Pecky pro Městečko a padne červená karta.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde to bude hodně vypjaté a zajímavé utkání, tipuji remízu a výhru Městečka na penalty

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích