FOTO: Zavidov mohl na Olešné vyhrát, nakonec bral jen bod


Branky


18

V tabulce lépe postavená Olešná na svém hřišti přivítala zavidovskou rezervu. Ta se od začátku jara jeví v dobrém světle, což předvedla i nyní. Kamenem úrazu jsou neproměněné šance, na kterých má velkou zásluhu i brankář Fiedler. Body se nakonec dělily a ten plusový zůstal na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fiedler držel Olešnou

Lépe do utkání vstoupilo béčko Zavidova, které si postupem času získávalo respekt soupeře. Hosté šli také jako první do vedení, které vystřelil Čech ml. - 0:1. Vedení ale netrvalo dlouho. Ve 14. minutě vysunul Křivánek do šance Černého a ten se nemýlil - 1:1. Stav byl vyrovnaný, ale stále aktivnější hosté chtěli své vedení zpět. Proti stál ale se svými dobrými zákroky Fiedler.

 

Na brankáře Olešné šel sám Denk, ale nepřekonal jej. Fiedler podržel i při následném zakončení z rohového kopu. Do šaten mohli jít ale šťastnější domácí. Polášek mířil sám na Štillera, ale trefil pouze jeho tělo. Při následné dorážce téhož hráče se znovu zaskvěl zavidovský brankář, který se rozhodl, že první poločas skončí nerozhodně.

Zavidov vedení neudržel

I do druhého dějství šli aktivněji hosté, kteří si opět získali brzké vedení. Nutno však říci, že šťastné. Střídající mladík Přibík při snaze odkopnout míč trefil Denka, od jehož zadní části těla putoval míč přes bezmocného Fiedlera do sítě - 1:2. O tři minuty později bylo pro Olešnou ještě hůře. Čech st. se dostal k zakončení po přímém kopu a manko domácích bylo rázem dvougólové - 1:3.

 

Domácí ale dva slepené góly nepoložily. Topinka v 57. minutě vysunul Poláška. Snajp v tmavě modrém dresu si míč v šestnáctce zasekl a zkušeně zakončil - 2:3. Poté bylo rušno na straně druhé, ale zakončení Denka minulo jen těsně tyč. Zavidov vedl o gól a hra se postupem času vyrovnala. Zápas tak pomalu, ale jistě, spěl do svého konce.

 

Definitivní klid na kopačky hráčů v červených dresech mohl znovu dostat Denk, ale po nájezdu ze strany ani tentokrát nebyl úspěšný. Čas pro domácí běžel jako o závod. Ideální příležitost na vyrovnání měl Polášek, který si po faulu na Holíka postavil míč a před ním stála červená zeď. Snajpr Olešné ale znovu ukázal, jak je pro svůj tým důležitý a poslal zápas do penalt - 3:3.

 

V penaltové loterii byli všichni z domácí strany úspěšní. Za hosty vychytal Fiedler střídajícího Šímu, a tak plusový bod zůstal doma.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: Nedáš, dostaneš. Před začátkem zápasu bychom byli za bod rádi, ale po průběhu zápasu je bod hodně málo. Tuto sezónu hrajeme velmi dobře, ovšem hodně dojíždíme na neproměňování vyložených gólových šancí. Bod však bereme. Všichni kluci bojovali, za což zaslouží pochvalu. Klobouk dolů však musím smeknout před svým brankářským kolegou Fiedlerem, který předvedl skvělý výkon a jen díky němu si Olešná nakonec připsala dva body.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brožek Tomáš - ŠEFARA Milan, BENEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 16:43
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Marek Špidra
Tip experta: výhra domácích

Tento souboj budu sledovat osobně. Olešná - tradičně bojující o první příčky Okresního Přeboru bude zde favoritem. Za hosty však nastoupí nevyzpitatelný Krejza a se svým novým obutím bude pro soupeře nepříjemným faktorem. Však ani Krejza nebude hostům stačit k bodům a domácí by měli toto utkání zvládnout. Otázka jak si však poradí bez zraněného Vodrážky.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích