EXPERT TIP - 16.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 6.4.2019

0

Další kolo nám tipuje Marek Špidra.




Marek Špidra

Senomatský fotbalista a zároveň fotbalový rozhodčí tipuje duel svého týmu v Rynholci nerozhodně. Bude mít pravdu? A jak úspěšný bude ve zbylých zápasech? Porovnejte s naším expertem své tipy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Mšec potvrdí roli favorita a poskytne svým domácím fanouškům další gólové hody na svém hřišti.

Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

Měl jsem možnost proti domácím nastoupit v prvním kole. Slabce jsou na domácím hřišti bojovným mužstvem, které dokáže využít chyb, které jim soupeř nabídne. Bylo tomu tak i s námi, Baník by se měl chyb v obraně vyvarovat. Střelec Trejbal bude mít před sebou oříšek v podobě prolomení obrany domácích. Pokud se to však Lubné povede, může to domácí tým zlomit. Dokud však skóre bude jen o jednu branku, domácí budou bojovat. Cítím vyrovnaný souboj, kde rozhodne jedna branka. Věřím však převážně Lubné.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Kněževes by si měl zlepšit reputaci a na domácím hřišti naplno bodovat. Pustověty mají zajímavý tým, kde je směs bojovníků a fotbalistů. Jakub Sixta patří do obou složek tohoto týmu a můj tip je tedy Výhra domácích a Jakub nedohraje bez žluté karty.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Tento souboj budu sledovat osobně. Olešná - tradičně bojující o první příčky Okresního Přeboru bude zde favoritem. Za hosty však nastoupí nevyzpitatelný Krejza a se svým novým obutím bude pro soupeře nepříjemným faktorem. Však ani Krejza nebude hostům stačit k bodům a domácí by měli toto utkání zvládnout. Otázka jak si však poradí bez zraněného Vodrážky.

Tip experta: 2 41 - 6 - 53 %
Komentář experta:

Lužná neprožívá sezónu podle svých představ. V přípravě jsme se spolu potkali v přáteláku a Senomaty je přivítají další kolo na domácím hřišti. Hředle po domácí vysoké porážce budou rozhodně chtít bodovat. Tento souboj bude hodně vyrovnaný a budou v něm rozhodovat maličkosti. Myslím si ale, že hosté svého soupeře nakonec přehrají a zvítězí. Pro diváky rozhodně zajímavý zápas.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jesenici čeká další přejezd přes celý okres - ten minulý dopadl tragicky, když v Rynholci utrpěla osmi gólový příděl. V Městečku ji asi nic podobného nečeká, ale na výhru to ani tady stačit nebude. Tipuji že body zůstanou doma.

Tip experta: 0 82 - 6 - 12 %
Komentář experta:

S domácími na jaře cloumá veliká forma hlavně do ofenzivy. Velké gólové příděli pro soupeře a to jak doma, tak venku. Věřím však, že naše obrana si dokáže poradit a uhrát alespoň bod. Snajpr Mácha na čtvrtečním tréninku prokazoval zabijácký instink a proto věřím, že společně s bojovným duchem Senomat dokážou hosté odvézt alespoň remízu. Na penalty jsme všeobecně silní a proto dva body by mohly putovat zpět s hosty do Senomat.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Sklenář 5
2. Bedřich Bočánek 5
3. Jaroslav Grill 5
4. Václav Jelínek 5
5. Zdeněk Řepka 5
6. Josef Tůma 5
7. Jaroslav Bureš 5
8. Leoš Klik 5
9. Libor Hájek 5
10. Matus Karnafel 4
11. Petr Čech 4
12. Libor Slavík 4
13. Lukáš Petráček 4
14. Milan Ledvinka 4
15. Ladislav Rác 4
16. Venca Likeš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.