2:3p.
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené, záchranka, penalty a premiérový bod - to vše bylo k vidění v Kolešovicích


Branky


19

Souboj týmů ze spodu okresní tabulky byl k vidění v Kolešovicích, kam zavítaly Slabce. Domácí ještě nezískali ani bod, což mohli nyní změnit. Slabce naopak tuto změnu připustit nechtěly a jely si pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Daniš zařídil vedení

Na úvodní gól zápasu se nečekalo vůbec dlouho. Již v 6. minutě se po centru prosadil Daniš - 1:0. Netrvalo dlouho a hosté srovnali. Na centr Čihy si naskočil Fencl a mohlo se začít od začátku - 1:1. Kolešovice mohly jít do vedení po střele Bureše, ta šla ale těsně mimo. Ve 38. minutě se domácí přeci jen dočkali, když využil zaváhání slabecké defenzivy Daniš a stanovil tak poločasový výsledek - 2:1.

Premiérový bod

Druhá půle patřila hostujícímu celku, který to sice do vítězného konce nedotáhl, ale neměl k tomu vůbec daleko. Slabce si vytvořily více šancí, ale neproměňovaly. V 67. minutě uviděl Macák s Herinkem po vzájemné potyčce červenou kartu. Hosté měli obrovskou příležitost v podobě penalty, kterou ale Melichar neproměnil. Dobrý tah trenéra nastal v 78. minutě, když poslal na hřiště Vejtasu, který se po minutě pobytu na hřišti odměnil gólem - 2:2. Ke konci utkání musel nuceně střídat Daniš, pro kterého přijela sanitka.

 

Penaltový rozstřel patřil hostujícímu celku, který si odvážel plusový bod. Pozitivem pro Kolešovice mohl být vůbec první získaný bod v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: "Myslím, že to byl zajímavý zápas se vším všudy. Bohužel byla i dvě vyloučení. Jak na naši straně, tak na té druhé. I šance byly na obou stranách, soupeř měl navíc penaltu, kterou neproměnil a zápas tak došel do penalt, kdy byly šťastnější Slabce."

TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: "Kolešovice měly dohromady tak 3 střely na branku a z toho dva góly, jinak si nic nevytvořily. My jsme se snažili držet balon a kombinovat, ale hřiště to moc nedovolilo. Dělali jsme chyby a dvě z nich soupeř potrestal. Druhý poločas byl z naší strany lepší a měli jsme převahu. Kopali jsme penaltu, ale bylo z toho jenom břevno. Ještě jsme měli další šance, které jsme neproměnili."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - M. Stiska [-] (60. J. Ritter [-] ) , J. Holeček [-] (46. L. Suchánek [-] ) , J. Herink [-] , J. Daniš [-] (84. D. Mareš [-] ) , O. Cílek [-] , J. Bureš [-] , P. Barthel [-] , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , J. Kovář [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - O. Zajac [-] , T. Macák [-] , V. Schejbal [-] , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , K. Mužík [-] (78. R. Vejtasa [-] ) , T. Černý [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-] , M. Votava [-] (73. P. Holý [-] )

ŽK: 52. M. Stiska , 90. O. Cílek - 52. V. Schejbal , 56. V. Melichar . ČK: 67. J. Herink - 67. T. Macák .
Hráči zápasu: J. Daniš - T. Fencl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra hostů

Domácí nezískají první body v sezóně ani nyní.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů