Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olešná nadělila bůra Kolešovicím


Branky


17

Při pohledu na tabulku byl favorit jasný. Olešná na úvod jara přivítala na svém hřišti slabé Kolešovice, které se po podzimní části drží na dně tabulky. Žádné výrazné posílení se na straně domácích neodehrálo, do Kolešovic se vrátil Jaroslav Daniš a přišel i Ondřej Cílek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě trefy od Černého

Úvod zápasu patřil překvapivě hostům, kteří několika střelami prověřili pozornost Fiedlera. Brankou ale ani jeden takový pokus neskončil, a tak byla řada na Olešné. Domácí se hned z prvního útoku prosadili, když centr T. Vodrážky uklidil k levé tyči Černý - 1:0. Ve 25. minutě stejný hráč tečoval střelu R. Poláška a změnil směr letu míče do protipohybu gólmana - 2:0. To bylo vše, co první poločas nabídl.

Kolešovice pouze korigovaly

Druhý poločas nabídl podobný obraz hry jako první. Nehrál se moc pohledný fotbal, ale diváci si přišli na své, alespoň co se branek týče. Nejprve zvýšil ze dvanácti metrů střelou k pravé tyči vedení Křivánek - 3:0. Poté z trestného kopu trefil krásně šibenici R. Polášek- 4:0. Sympaticky bojující hosté nic nezabalili a z penalty snížil Daniš - 4:1. Nebyl to poslední zásah Kolešovic, ten další byl z kopačky Cílka - 4:2. Poslední slovo si vzal ale Černý, který zkompletoval svůj hattrick a ukončil tento zápas - 5:2.



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
Aleš Hlavsa, hrající asistent: "Co k tomu říct? Nebylo to moc pohledné utkání, pouze jsme splnili povinnost ziskem tří bodů. Horší je, že tři hráči museli střídat kvůli zranění..."

Český Lev Kolešovice
Jakub Hornof, brankář: "Myslím si, že první půlka byla docela vyrovnaná. Bohužel se nám zranili dva podstatní hráči a potom už jsme byli takoví rozházení. Ale myslím si, že jsme sehráli dobrý výkon se 4. týmem v tabulce."



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - J. Černý [-] , J. Procházka [-] , R. Polášek [-] , M. Křivánek [-] (78. V. Holík [-] ) , T. Vodrážka [-] , F. Blecha [-] , A. Hlavsa [-] (63. K. Köhler [-] ) , K. Ivančík [-] (76. Z. Přibík [-] ) , Z. Křováček [-] (46. R. Topinka [-] ) , M. Vodrážka [-] (38. T. Sejpka [-] )

Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - L. Suchánek [-] (76. D. Mareš [-] ) , J. Herink [-] (46. J. Holeček [-] ) , J. Daniš [-] , O. Cílek [-] , J. Bureš [-] (33. J. Ritter [-] ) , P. Barthel [-] , P. Roubík [-] (33. M. Stiska [-] ) , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , J. Kovář [-]

ŽK: 17. J. Procházka , 36. T. Vodrážka .
Hráči zápasu: J. Černý .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: SVOBODA David - ZADÁK Roman (N), LAVIČKA Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Něco jsem zaslechl, že se do Kolešovic vracejí někteří hráči, kteří tam dříve hráli. Přesto si ale myslím, že Olešná bez problémů hosty porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích