Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku v Tuklatech zvládly Bečváry


Branky


6. K. Zradička , 13. M. Kassa , 15. M. Pytloun , 64. J. Vyhnal , 82. J. Vyhnal , 85. K. Zradička (p.) - 18. J. Dědek , 25. J. Čáslava , 32. P. Jahoda , 35. J. Kšírl , 37. M. Černý , 55. M. Černý , 77. M. Černý (p.)
15

Bečváry dokázaly ještě v prvním poločase zvrátit vedení domácí Čechie ze stavu 3:0 na 3:5. Ve druhém poločase výhru udržely, i když domácí mocně dotahovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat ze stavu 3:0 na 3:5

Zápas týmů dolní poloviny tabulky měl ve finále pro domácí hráče hořkou příchuť. Ale do zápasu vstoupili borci Čechie famózně a po patnácti minutách vedli 3:0.

Už po pěti minutách se nádherně opřel do míče za rohem šestnáctky Kristián Zradička a výstavní střelou otevřel skóre zápasu – 1:0. Zanedlouho to bylo 2:0, když Kuba nestačil na Martina Kassu, který před prázdnou polovinou brány nezaváhal. Josef Kuba vzápětí musel vystřídat: „Píchlo mě ve svalu nedoléčené zranění.“

A hned na to přišel třetí úder Tuklat, když zaváhání hostujícího gólmana využil Michal Pytloun – 3:0.

Co se pak stalo, je nejspíš ve hvězdách. Hosté zabrali a začali rozebírat domácí obranu. A co je podstatné, dávali i branky, což byl v jarní části pro Bečvarecké problém. Obrat začal už v osmnácté minutě Jan Dědek, po něm se prosadil Josef Čáslava a parádní dělovkou z osmnácti metrů vyrovnal stav na 3:3 Petr Jahoda.

A to stále nebylo všechno. Do konce poločasu přidali hosté další dvě branky, jmenovitě Jakub Kšírl a Miroslav  Černý, a Bečváry otočili ze stavu 3:0 na 3:5. Není divu, že do kabin se hostům šlo zvesela.

Čechie zápas v závěru zdramatizovala

A když krátce po přestávce přidal svůj druhý gól Miroslav Černý – 3:6, vypadalo to s domácí Čechií bledě. Jenže Jiří Vyhnal dokázal snížit opět na rozdíl dvou branek – 4:6.

Třináct minut před koncem zvýšil skóre svým třetím gólem, tentokrát z penalty, Miroslav Černý – 4:7 a vypadalo to na poklidný závěr tohoto zápasu. Ale to by nesměl přijít závěrečný nápor domácích. Ti nejprve Jiřím Vyhnalem snížili na 5:7 a pět minut před koncem kopali i domácí penaltu a Kristián Zradička vykřesal naději na bod – 6:7.

Jenže hostující gólman, který si v prvním poločase vybral slabší chvilky naopak v závěru svůj tým podržel a Bečváry si po hokejovém výsledku odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Začali jsme aktivně a využili slabších chvilek hostujícího brankáře. Snad ze čtyř střel jsme dali tři góly. Jak jsme měli štěstí, tak se celý obraz hry otočil a slabší chvilky si vybrala komplet naše obrana i s gólmanem. Přestřelka pokračovala i po přestávce, útočili jsme na remízu, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Byl to hodně divoký zápas, padalo hodně branek. Za stavu 3:0 jsme se dokázali vyhecovat a do poločasu jsme výsledek otočili. Konec zápasu jsme si ale zbytečně zkomplikovali. Bylo znát, že se nehraje ani o sestup ani o postup. Diváky to ale mohlo bavit. Blíží se konec sezóny a na výkonech mužstev je to už znát. Konec sezóny pro nás bude vysvobozením, protože nás stále trápí zranění některých hráčů.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - K. Zradička [-] , D. Procházka [-] (46. K. Sládek [-] ) , P. Patáčik [-] , M. Pytloun [-] (78. D. Matthey [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Kotala [-] , J. Vébr [-] , M. Kassa [-] (66. M. Procházka [-] ) , J. Vyhnal [-] , P. Lysý [-] (32. R. Nešpor [-] )

SK Bečváry
J. Hrouda [-] - J. Kšírl [-] , L. Kubásek [-] , J. Kuba [-] (14. J. Brunclík [-] ) , M. Slezák [-] (72. V. Kšírl [-] ) , J. Uher [-] - M. Kšírl [-] , P. Jahoda [-] , J. Dědek [-] - J. Čáslava [-] , M. Černý [-]

Hráči zápasu: K. Zradička - M. Černý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PAZDERA Josef (N), KUBÍN Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jirka Stoupa

Expert: Tomáš Krutský
Tip experta: výhra domácích

Tuklaty se budou chtít rozloučit s domácím prostředím vítězně.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů