2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Býchory o první místo už zase přišly


Branky


16

Po minulém kole se vyhouply Býchory na první místo tabulky, ale po prohře v předehrávce z Bečvár a dnešní ztrátě bodů v Žiželicích, jsou zpět druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí z převahy gól nedali, hosté ano

"Po středeční prohře Býchor v Bečvárech jsme si v pátek na tréninku řekli, že se s hosty dá určitě hrát a když k zápasu přistoupíme jako k posledním zápasům, můžeme nějaký ten bodík získat", přemítal před zápasem domácí kanonýr Lukáš Kubelka a poodkryl sestavu: "Do zápasu jdeme bez našeho hnacího motoru Ondry Lekeše s přeskupenou středovou řadou, což nám dělá malé vrásky na čele."

 

V úvodu zápasu hosté vyčkávali a Žiželičtí se snažili naplnit předsevzetí. Trochu zatlačili hosty před jejich bránu, ale šance zůstaly bez gólového efektu. Janata z malého vápna netrefil odkrytou bránu, Rous dvakrát v dobré příležitosti mířil mimo tyče.

  Po dvaceti minutách ale vystrkují růžky hosté a začínají Žížalky přehrávat. Vyhnánek ale posílá míč hlavou vedle brány, po standardní situaci dokázali ze závaru míč domácí ukopnout do bezpečí. Na druhé straně ještě proti Korčákovi vytáhl dobrý zákrok Heres.   Ale pět minut před přestávkou měli hosté sérii rohových kopů, při posledním létal míč z hlavy na hlavu a Karel Koubek jej nakonec uklidil do brány - 0:1.  

Rozhodnout nikdo nedokázal

Dvě minuty po zahájení druhého poločasu minul Chlumský jako stoper míč, toho využil Jakub Korčák a po samostatném úniku přeloboval Herese - 1:1.

 

Navíc o pár minut později odchází po druhé žluté kartě předčasně do sprch býchorský Petr Pěkný, ale hosté přeskupí řady a začíná bitva nahoru - dolů. Oba týmy chtějí strhnout vedení na svoji stranu.

 

Ze strany domácích zastavil Chlumský ve výborné příležitosti Kubelku, Janata opět minul tyče, Kubelkův pokus hlavou také letěl těsně vedle, Korčák neprostřelil Herese a Chlupáč selhal ve stoprocentní šanci.

 

Na druhé straně čaroval Rokos. Dvakrát vychytal v tutovce Vyhnánka a v samém závěru míří Jirkovský v jasné gólovce daleko vedle brány. Zápas tedy končí remízou a kopou se penalty.

 

Rokos dvakrát úspěšný

Hned první série je neúspěšná. Mejvald míří mimo a Chlumského vychytal Rokos. Stejně se Rokosovi vedlo i proti Vyhnánkovi a když Rous bezpečně proměnil poslední penaltu, bylo o druhém bodu pro Žiželice rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Zápas s vedoucím týmem tabulky byl z obou stran bojovný. První poločas byl vyrovnaný, i když si myslím, že jsme měli více šancí. Ale jak to bývá, dostali jsme branku po rohovém kopu a odcházeli do kabin s jednogólovým mankem. Do druhého poločasu jsme měli skvělý vstup a hned v 47.minutě jsme vyrovnali. Býchory měly více míč na svých kopačkách, ale v 55.minutě jim byl vyloučen po druhé žluté kartě Pěkný. Toho kluci chtěli využít a zbytečně se tlačili do útoku a nechávali otevřená vrátka v obraně. Býchory vysunuly Jakuba Vyhnánka na hrot a ten měl na konci utkání dvě vyložené šance, které skvělými zákroky zlikvidoval výtečný Rokos. A jednu šanci zahodil ještě Jirkovský. Tak utkání dospělo do penaltového rozuzlení. Kde opět zazářil Rokos a dvě penalty Býchorským chytil. Díky Rokosovi jsme si připsali dva body.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát, hráč týmu: Středeční prohra v Bečvárech nás nahlodala a Žiželice toho dokázaly využít. Měli jsme několik vyložených šanci, abychom utkáni vyhráli, ale ty jsme neproměnili. Takto se o první místo nehraje. Gratulace soupeři k bodovému zisku.



Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - D. Chlupáč [-] , V. Konhefr [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] - S. Rous [-] , D. Mical [-] , M. Janata [-] (89. A. Schánel [-] ) , D. Mejvald [-] - J. Korčák [-] , L. Kubelka [-] -

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - K. Koubek [-] (68. J. Křivský [-] ) , P. Chlumský [-] , Z. Jirkovský [-] , A. Vyhnánek [-] , P. Kedršt [-] , P. Pěkný [-] , J. Vacek [-] , J. Vyhnánek [-] , L. Funda [-] , A. Chvalovský [-]

ŽK: 38. P. Pěkný , 52. J. Vyhnánek , 71. L. Funda , 77. J. Vacek . ČK: 55. P. Pěkný .
Hráči zápasu: M. Rokos .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - MIDLOCH Michal (N), LANGRÁF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra hostů

Býchory se rychle vzpamatují ze středeční prohry v Bečvárech a v Žíželicích vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů