0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 10:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod trápil hosty až do konce zápasu


Branky


19

Mnozí očekávali jasné tři body pro hosty, ale pravda je, že Kouřim může být ráda, že se jí podařilo ušmudlat alespoň jeden gól a ty tři body si nakonec opravdu odvézt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Platonický tlak Kouřimi

Kouřimští na jaře sbírají body a tabulkou se po podzimní mizérii posouvají nahoru. V Kunicích na ně čekal papírový outsider, tým Českého Brodu, který sice předvádí solidní výkony, ale na body to stačí jen zcela sporadicky. Možná došlo k podvědomému podcenění soupeře, protože nasazení kouřimských hráčů nebylo na plné výši.

 

Sestava Českého Brodu doznala opět drobných změn a na lavičve tentokrát zůstaly tradiční opory Mirek Kozlíček a Petr Pazderec. Domácí tým důsledně bránil a přestože se téměř celý poločas hrálo na jednu bránu, tak hostům skórovat nedovolili. Kouřimští měli totoiž velké množství ztracených míčů při rozehrávce, nepřesnosti v předfinálni fázi a hlavně mizernou koncovku.

 

"V první půli jsme měli dost příležitostí na to, abychom zápas rozhodli", zlobil se při odchodu na přestávku hostující Martin Snížek a doplnil: "Hrálo se víceméně na jednu bránu." 

 

 

Bělohlávek čaroval

V brance Kouřimi musel za pracovně zaneprázdněného Havránka zaskočit mladý Jaroslav Bělohlávek a ukázal, že i když v bráně delší dobu nestál, svůj tým dokázal podržet několika výbornými zákroky. Českobrodští se totiž opřeli do zápasu a během první čtvrthodiny druhé půle si vytvořili několik šancí, při kterých musel své umění prokázat právě kouřimský brankář. A za svá záda nepustil ani jeden pokus domácích. "Za nás určitě hráč zápasu", komentoval jeho výkon Martin Snížek: "Podržel nás při našem herním výpadku."

 

To byly důležité okamžiky. Hra se postupně vyrovnala a brzy se změnil stav na ukazateli skóre. Holub vybojoval v šedesáté osmé minutě na půlce hřiště míč, dvakrát si ho vyměnil s Martinem Snížkem, který nakonec prolomil střeleckou smůlu a přes bránící hráče na brankové čáře dostal míč do sítě - 0:1.

 

Zápas byl otevřený až do konce, ale hosté již do dalších příležitostí Českobrodské nepustili a sami definitivní pojistku nepřidali. 

 

Pro "C" tým Českého Brodu se další porážkou opět snižuje možnost záchrany a Kouřim má už devět jarních bodů a pokud budou ve výkonech pokračovat, tak by se jich možnost sestupu týkat neměla.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Máme za sebou velmi těžký zápas, ve kterém se nám herně a v koncovce vůbec nedařilo. Myslím, že je výhra nakonec zasloužená, byť diváky bolely z našeho výkonu oči. Domácí hráli zodpovědně zezadu a nedali nám rozhodně nic zadarmo.



Sestavy


SK Český Brod C
T. Vymazal [-] - J. Šíma [-] (46. P. Pazderec [-] ) , A. Kliment [-] , . Mboula [-] , M. Mrázek [-] , D. Rozumný [-] , J. Vlček [-] , M. Šmejkal [-] , J. Svoboda [-] , J. Petříček [-] (46. M. Kozlíček [-] ) , R. Margolius [-]

TJ Kouřim
J. Bělohlávek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] - T. Novák [-] , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] - M. Snížek [-] , J. Keltner [-] - D. Procházka [-] (62. J. Jirsa [-] ) , P. Jirků [-] (57. T. Ružinský [-] )

ŽK: 34. M. Mrázek , 66. P. Pazderec , 72. J. Svoboda , 82. . Mboula - 56. P. Jirků , 60. D. Procházka .
Hráči zápasu: J. Bělohlávek .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - SAHULA Martin (N), DUFEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Kouřim je favoritem a její zlepšená forma v jarní části by měla přinést tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů