M. Bubal 73. (p.)
1:4
(0:2)
20. J. Feytl (p.)
38. J. Feytl
82. V. Mol
86. V. Mol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Halámky/Hranice doma podlehly Číměři


Branky


73. M. Bubal (p.) - 20. J. Feytl (p.) , 38. J. Feytl , 82. V. Mol , 86. V. Mol
29

Do Halámek přijel poslední tým tabulky společného uskupení N. Bystřice/Číměř a čekalo se jejich velké posílení o hráče prvního týmu. To se však nekonalo, ale i tak se hosté radovali z vítězství, protože dokázali potrestat hrubé chyby domácích. Ti naopak nedokázali proměnit své velké příležitosti a tak odešli poraženi až příliš krutým výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas, ale branky padaly jen do domácí sítě

Již v 5. minutě domácí Cigáň dobře vystřelil po příhře od nového hráče v dresu domácích Bubala, ale brankář prvního týmu hostí Podolský byl na střelu doprostřed připraven. Ve 12. minutě po špatném odkopu domácího Trska, který "namazal" hostujícímu hráči se také skore neměnilo, protože ten pouze oprášil rukavice Korandy. V 18. minutě byl právě Trsek faulován tak, že mu vypadlo koleno a musel nuceně střídat. Domácí zřejmě otřeseni tímto skutkem vyrobili zbytečný faul ve vápně a po proměněné penaltě Jiřího Feytla šli hosté po ve 20. minutě do vedení 0:1. Pak domácí přeci jen přebrali iniciativu a o deset minut později mohlo být srovnáno, když postupovali hned tři domácí na jediného zadáka hostí. Zle však se šancí naložili a poslední hráč Havel zazdil z malého vápna vyrovnání. Hosté byli údernější a po druhé chybě v obraně domácích zvýšil znovu Jiří Feytl ve 38. minutě na 0:2. Domácí mohli opět kontrovat, když po krásném centru přes celou bránu stačilo nastavit jakoukoliv část těla a trefit do prázdné. A tak se do kabin místo stavu 2:2 šlo za stavu 0:2 ve prospěch hostí.

Číměř udělila Halámkám lekci z produktivity

V 60. minutě mohli hosté definitivně rozhodnout, tentokrát však svou šanci unikající hráč spálil. Společný tým Halámek/Hranic se nechtěl smířit se stavem utkání a vytvořil si ve druhé půli územní převahu. Ta byla výsledkem faulu v pokutovém území na M. Slavíka, který však nemohl zahrávat kvůli krvavému zranění. Míč si proto postavil Martin Bubal a svou premiéru v domácím dresu korunoval bezpečně golem na 1:2. Do konce bylo stále času dost a domácí se hnali za vyrovnáním. Na rozdíl od hostů, kteří na co sáhli prakticky proměnili, tak jim nebylo přáno. Důsledkem toho byla 78. minuta, když vyšachovali obranu hostí, ale Staněk místo umístěné střely volil bombu vysoko nad. Jeho druhá tutovka v zápase tak zůstala znovu nevyužita. V domácím táboře byla citelně znát absence kanonýra L. Slavíka, který stále laboruje se zraněním způsobeném v podzimní části z Buku. Spolu s ním však domácím chybělo z různých důvodů hned pět hráčů, takže zatímco hosté využili právě pětinásobného střídání a skutečného oživení hry, domácí střídali pouze dvakrát. A tak platilo známé nedáš dostaneš, když se v závěru dvakrát trefil kapitán hostí Václav Mol opět po hrubých chybách. Příliš krutý výsledek pro domácí, kteří doslova zahodili své možnosti a pokud nebudou chtít mít problémy musí se rychle začít probouzet z podzimního snu. Hosté naopak nabídnutými šancemi nepohrdli a proto vyhráli. 

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Přesto, že se nám povedl přestup na poslední chvíli a získali jsme ze Stráže mladého hráče Martina Bubala, tak nám dnes chybělo hned 5 hráčů a velmi citelně především kanonýr Ladislav Slavík, který stále laboruje se zraněním z podzimu z Buku. Nikdo ho totiž nedokáže zastoupit a opět jsme nedali gól ze hry. Přitom si vypracujeme obrovské šance, ale co dokážeme spálit je neuvěřitelné. Na střídačce jsem byl tentokrát z vedení sám a doslova jsem kvetl. Navíc se nám zranil další útočník Tomáš Trsek hned ve 20. minutě a na druhý poločas musel střídat i Roman Cigáň, který pro změnu jel soudcovat jiné utkání. Když už se zdá, že srovnáme a na šance bychom si to zasloužili, tak inkasujeme. Musíme se srovnat a probudit se z krásného podzimního snu a začít znovu makat. Hosté co si vypracovali tak na rozdíl od nás proměnili a proto vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - R. Duda [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Novák [-] , M. Bubal [-] , R. Cigáň [-] (46. P. Herzog [-] ) , Z. Staněk [-] - T. Trsek [-] (20. A. Havel [-] )

Číměř
P. Podolský [-] - J. Feytl [-] (60. K. Mihulka [-] ) , M. Veith [-] , J. Kaiseršot [-] , P. Bobál [-] , V. Mol [-] , J. Kalvas [-] (60. A. Janata [-] ) , J. Drábik [-] (82. P. Nižník [-] ) , J. Zach [-] (89. J. Jehnět [-] ) , T. Dvořák [-] , T. Kratochvíl [-] (72. R. Sehner [-] )

ŽK: 52. M. Bubal - 15. J. Kaiseršot , 44. P. Bobál , 72. T. Kratochvíl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Reisner Jiří - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Jiří Samec
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme s posledním týmem soutěže, v žádném případě to však nechceme podcenit, hosté určitě přijedou posíleni, protože jejich A-tým má volno, vzhledem k odstoupení Klikova, budeme bojovat o první jarní body...1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů