0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře prvního Buku v Hobzí rozhodla jediná trefa Schmirlera


Branky


24

Staré Hobzí – Vedoucí tým Okresního přeboru potvrdil své nejvyšší ambice v jarní části a do druhé poloviny soutěže vkročil vítězně. Buk sice udeřil v Hobzí až ve druhé půli zápasu, kdy se prosadil Ondřej Schmirler. Jelikož už žádný gól nepadl, Buk vyhrál těsně 1:0 a vkročil do jarní části pravou nohou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

V sobotu ve tři hodiny odpoledne vstoupili jak Hobzí tak Buk do jarní části sezóny. Domácí měli oproti loňské sezóně skvělý podzim a Buk má postupové ambice, takže to vypadalo na zajímavé utkání. To se ale úplně nepotvrdilo. Malé hřiště nebylo v úplně optimálním stavu a to se na hře obou celků dost podepsalo. První poločas moc zajímavých chvil nenabídl, hrálo se spíš více na kontakt než na balón, což ve 38. minutě vyústilo ve zranění Ondřeje Ličky, jednoho z nejlepších hráčů domácích, který byl nucen střídat. Zákrok neúmyslný, ale tvrdý. Až na pár neškodných střel si žádný z týmů nevytvořil v prvním poločase žádnou loženou příležitost.

Jediná branka Schmirlera rozhodla těžké utkání

Druhá půle byla o poznání živější. Zejména hra hostí se zlepšila a hrozili zejména ze standardních situací. Před brankou Hobzí došlo k několika závarům, které vyústily ve dva rohové kopy. Po prvním z nich ještě skvěle chytající gólman Bican vytáhl hlavičku Jaroše nad bránu, ale napodruhé už na prudkou hlavičku Ondřeje Schmirlera nedosáhl - 0:1. I hosté zahrozili, když po střele z hranice vápna nastřelili tyč Vondrákovi brány. V závěru zápasu se domácí tým snažil zjednodušit hru a dostat bukovské pod tlak, ale vstřelit vyrovnávací branku se jim už nepodařilo. Buk si tak z Hobzí odváží vydřené tři body.

Autor: Patrik Lexa



Ohlasy k zápasu



AC Buk
Patrik Lexa (hráč): Čekali jsme, že hřiště v Hobzí asi nebude po zimní přestávce v optimálním stavu. Chtěli jsme hrát jednoduše hlavně vzadu a nedělat chyby. První půle byla z naší strany hodně špatná. Ve druhé už se nám dařilo o něco více a nakonec se nám podařilo vstřelit gól a zvítězit. Jsme rádi, že jsme do jara vstoupili vítězně a děkujeme fanouškům, kteří nás podrží i v zápasech, kde se nám úplně nedaří.



Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
Z. Bican [-] - V. Zejda [-] , P. Zejda [-] , J. Habr [-] , H. Bican [-] , P. Distl [-] - O. Lička [-] (38. F. Štibich [-] ) , Z. Fišer [-] - R. Brůžek [-] , B. Brůžek [-] , D. Bauer [-] (46. R. Frelich [-] )

AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Moravec [-] , F. Tomšík [-] , L. Vondráček [-] , O. Schmirler [-] (85. D. Hamerník [-] ) , M. Šenkýř [-] - Z. Březina [-] , O. Jasanský [-] - F. Opička [-] (71. P. Lexa [-] ) , P. Jaroš [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 63. V. Zejda - 30. F. Opička , 32. L. Moravec , 54. P. Jaroš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Miroslav, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: Patrik Lexa
Tip experta: výhra hostů

Očekáváme hřiště v nepříliš dobrém stavu po zimě. Nebude se asi hrát příliš atraktivní fotbal, ale věřím, že zvítězíme.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů