A. Král 83.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 11:00

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Zruče přetlačila Litice gólem v 83. minutě


Branky


83. A. Král
12

V 16. kole městského přeboru přivítala rezerva Zruče čtvrté Litice. Ve vyrovnaném utkání byli šťastnější domácí, když o jejich výhře rozhodl až v 83. minutě jediným gólem zápasu Matěj Polák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas změnu skóre nepřinesl

První poločas byl jednoznačně náš, na litickou branku se valil jeden útok za druhým, bohužel žádná z akcí neskončila gólem, a tak se do šaten šlo za stavu 0:0.

Šťastnější byli domácí

Po přestávce se už začalo jiskřit, tak jak je v zápasech s Liticemi zvykem. Samozřejmě tím utrpěla hra, která už byla spíše bojovná. Šance přicházely už na obou stranách a oba týmy měly několikrát velké štěstí. To se definitivně přiklonilo na stranu domácích v 83. minutě, kdy konečně dopravil míč do sítě kapitán Matěj Polák, který se zpoza šestnáctky trefil k tyči Tihlaříkovy brány. Následovalo ještě nervózních sedm minut, ale skóre už se neměnilo, a tak nedělní oběd chutnal lépe Zručákům.

 

Autor: Richard Polák (Zruč B)



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Jaroslav Mastný (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. My měli štěstí, že jsme dali góla. Jinak by asi byla spravedlivá remíza. Z týmu bych vyzdvihl Adama Krále. Posila z áčka, jak má být. Hrál fantasticky, hodně toho naběhal.




Sestavy


TJ Zruč B
J. Berger [-] - Z. Boháč [-] (62. J. Trnka [-] ) , M. Lang [-] , M. Fryček [-] , M. Polák [-] , A. Král [-] , P. Záhořík [-] (50. V. Mašek [-] ) , V. Mařík [-] , P. Hucl [-] , M. Klail [-] , K. Trnka [-] (80. P. Hofmann [-] )

TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - A. Hanzlíček [-] , L. Kindl [-] , T. Voves [-] , O. Kollros [-] , J. Kovařík [-] (46. M. Forman [-] ) , P. Vacek [-] (56. D. Blovský [-] ) , J. Kanta [-] , J. Knotek [-] , V. Liška [-] , J. Krejčí [-] (50. J. Krejcar [-] )

ŽK: 21. V. Mařík , 74. P. Hucl , 86. M. Polák , 87. J. Berger - 25. O. Kollros , 40. J. Kovařík , 72. L. Kindl , 85. T. Voves .
Hráči zápasu: A. Král .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - KODÝDEK Petr, OPALECKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

U "B" týmů hodně záleží na sestavě. ale Litice jsou v laufu a věřím jim

Tip: výhra hostů