Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá i o deseti otočila zápas v Kdyni a také v příští sezóně bude hrát 1.B třídu!


Branky


14

Fotbalisté FK Planí zvítězili v Kdyni 4:2 a definitivně si zajistili záchranu v soutěži. Ještě dvacet minut před koncem přitom hosté prohrávali 1:2 a navíc hráli bez vyloučeného Dominika Sovky. I o deseti ale dokázali třikrát skórovat a uhráli tak kýžený výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten odcházeli s vedením domácí

V předposledním kole se utkaly celky, pro které by vítězství znamenalo už jistou záchranu. Po celkem vyrovnaném úvodu se prosadili jako první domácí hráči, které poslal ve 21. minutě do vedení Milan Janeček. Na trefu domácího útočníka odpověděl ve 34. minutě Jakub Sloup, ale radost z vyrovnání hostům dlouho nevydržela. Hned po rozehrávce ze středového kruhu totiž vrátil Kdyni vedení Karel Forst. První poločas tedy skončil výsledkem 2:1.

Planá otočila skóre i v oslabení

Do druhé půle hosté nastoupili ofenzivně, rozhodně nechtěli v Kdyni prohrát. Domácí ael nezalezli, využívali otevřenější obrany soupeře a vytvářeli si tak šance. Dvacet minut před koncem byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen hostující Dominik Sovka a v té chvíli by si na Planou asi moc lidí nevsadilo. Hosté se ale v deseti semkli a hlavně udělili příležitosti pálícím domácím lekci z produktivity. Pár minut po červené kartě se v koncovce nemýlil Patrik Sláma a v 79. minutě už Planá po zásahu Daniela Kloužka dokonce vedla – 2:3. Krátce poté ještě pojistil hostům tři body i jistotu záchrany obránce Jiří Kopča.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): V prvním poločase jsme dokázali zareagovat na úvodní gól Kdyně, ale hned poté jsme zase inkasovali na 2:1, což byl i poločasový stav. Do druhé půle mančaft nastoupil s tím, že se to bude snažit otočit. Věděli jsme, že pokud to zvládneme, tak se zachráníme, což se nám nakonec povedlo.Bylo to ale složitější o to, že Dominik Sovka dostal červenou kartu a my dohrávali podstatnou část druhého poločasu o deseti. Jak to tak ale bývá, tak v deseti je někdy větší síla než v jedenácti, když se mančaft semkne. Nám se podařilo nasypat góly. Soupeř tedy nevyužil spoustu šancí, my měli i štěstí, ale střelecky se nám dařilo. Tým věděl, o co hraje. Jsme zachráněni a poslední domácí utkání s Dlouhým Újezdem můžeme odehrát v klidu. Budeme si chtít užít zápas a poté i dokopnou… Na závěr bych chtěl říci, že celý tým FK Planá drží s rodinou pana Dufky (předseda OFS Tachov), který náhle zemřel. Odešel velký člověk a fotbalový Taťka.



Sestavy


SK Kdyně 1920, z.s.
V. Horáček [-] - J. Šmejkal [-] , Z. Kováč [-] , K. Kufner [-] , D. Hula [-] (71. P. Forst [-] ) , K. Kafka [-] , K. Forst [-] (75. S. Popovych [-] ) , M. Výškrabka [-] , M. Džugan [-] , M. Janeček [-] , M. Jarko [-] (82. Z. Roubík [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , D. Kloužek [-] , P. Sláma [-] , J. Sloup [-] , D. Karmazin [-] , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , J. Kopča [-] , T. Malý [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 71. K. Forst , 88. M. Výškrabka - 50. D. Sovka , 65. J. Sloup , 71. P. Brožíček , 82. D. Sovka , 87. O. Suchý , 89. J. Kopča . ČK: 70. D. Sovka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kubec Václav - HANZLÍKOVÁ Aneta, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Bude to těžký zápas, ale doufám, že my budeme na konci šťastnější tým.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza