2:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 15:00

23.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy doma hrály nerozhodně se Sedlicí


Branky


21

Zajímavý zápas, ve kterém se utkaly dva týmy, které na jaře sbírají docela dost bodů. Přestože Sedlice útočí na ty nejvyšší příčky, Stachy po zpackaném podzimu zažívají vydařené jaro, což potvrdily i v tomto zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Tentokrát na Stachy zavítal tým, který vyloženě preferuje útočný styl hry, protože přesně na to má fotbalově a rychlostně vybavené typy hráčů. Takový D. Dumský by motal hlavu i mnohem lepším obráncům, než jaké mají domácí. Proto handicap v rychlosti museli nahrazovat absolutní bojovností. Hosté také začali sebevědomě a tlačili se před domácí branku, kterou pro toto utkání hájil O. Kraml. Stachovští úvodní nápor přežili a ve 13. minutě brankář Vančát váhal s rozehrávkou, důrazný Pešl míč získal a Záleský ho dorazil do prázdné brány 1:0. Pak měli domácí během 15 minut tři vyložené šance, ale neproměnili žádnou. Mezi tím hosté využili svou největší zbraň a tou byl rychlý brejk a vyrovnávací gól Dumského – 1:1. Po dalším protiútoku přišel centr před branku, odblokování stopera a volný Petráš získal pro hosty vedení – 1:2. Domácí ovšem nesložili zbraně a ve 33. minutě přišel krásný balon do vápna od Švarce, na který si naskočil Klose a nekompromisně hlavou vyrovnal – 2:2. Poté se hra zklidnila, a tak se také dohrál poločas.

Ve druhé půli už branka nepadla

Po přestávce se domácím zranil výborný Eigner, přišla střídání a hosté byli stále častěji na míči. I tak Stachovští zůstávali nebezpeční a Sedličtí museli být stále ve střehu. Nikdo nechtěl prohrát, takže utkání nakonec logicky skončilo remízou. Asi spravedlivou, protože v 1. poločase bylo víc tutovek na domácí straně, po přestávce tomu bylo naopak. Sedličtí se představili jako opravdu vyspělý fotbalový tým a domácí s ním po většinu utkání dokázali držet krok.

Autor: Sokol Stachy



Sestavy


TJ Sokol Stachy
O. Kraml [-] - L. Hovorka [-] (82. V. Jandoš [-] ) , O. Kroupa [-] (25. P. Foltýn [-] ) , F. Švarc [-] (87. M. Vozobule [-] ) , P. Záleský [-] , V. Lukeš [-] , J. Pešl [-] , M. Šíp [-] , A. Klose [-] , A. Eigner [-] (51. L. Heidenreich [-] ) , J. Dvořák [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Němec [-] , J. Čabrádek [-] - M. Čapek [-] , F. Rakovan [-] , M. Sladký [-] , J. Petráš [-] , M. Petrášek [-] (66. P. Vaněk [-] ) - Z. Mikeš [-] , D. Dumský [-]

ŽK: 59. A. Klose , 65. P. Foltýn - 62. F. Rakovan , 76. J. Čabrádek .
Hráči zápasu: D. Dumský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Zabilka Luboš - MUZIKA Filip, ŠUPÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: remíza

Stachy doma nad silným soupeřem urvou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích