5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy kráčí úspěšně za záchranou, Osek B si odvezl bůra


Branky


15. M. Šíp , 32. D. Pek , 43. J. Pešl , 78. L. Hovorka , 85. J. Pešl
24

Hosté z Oseku nemohli využít některé hráče A-týmu, poněvadž jejich áčko zrovna hrálo a na hře to bylo znát. Stachy jsou na jaře ve formě a jednoznačně vysokým rozdílem zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý třetí gól vstřelil kapitán Pešl

Hosté nemohli využít pendly z A týmu, a tak byli na jaře dobře hrající stachovští fotbalisté favority. Od prvních minut se tlačili do útoku a vytvářeli si šance. Hned ve 12. minutě se z přímého kopu trefil M. Šíp a bylo to 1:0. Osečtí nebyli směrem dopředu moc nebezpeční a spoléhali na dlouhé míče za obranu. Tahle taktika však na krátkém hřišti moc úspěšná nebyla. Domácí přidávali plyn a po pěkné kombinační akci D. Pek z vápna ranou k tyči zvýšil na 2:0. Chvíli před přestávkou Záleský elegantně uvolnil Pešla, který tváří v tvář brankáři Vojtovi nezaváhal – 3:0.

Domácí své vedení ještě navýšili

Po půli již ofenzivní snažení domácích polevilo, což bylo dáno hromadným střídáním. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich útoky byly bezzubé. Ke konci zápasu navíc zcela otevřeli obranu a Stachovští chodili do výrazného přečíslení. V 78. minutě Hovorka zvýšil na 4:0 a pět minut před koncem dal Pešl svůj druhý gól a stanovil konečné skóre – 5:0. To ještě řada šancí zůstala kvůli nepřesnostem nevyužita. Hostům slouží ke cti, že ani za nepříznivého stavu se neuchylovali k zákeřnostem a nesportovnímu chování. Celé utkání tak probíhalo v rámci fair play k čemuž výrazně napomohla i trojice rozhodčích.

 

Autor: Sokol Stachy



Ohlasy k zápasu



TJ Osek B
Patrik Parči, trenér: Nádherné hřiště, náš výkon tragický. Ze Stach odjíždíme jako zpráskání psi. Domácí do čeho kopli, to tam spadlo. Bohužel my neumíme ani trefit bránu o velikosti stodoly. Čekají nás důležité 2 domácí zápasy. Je už na čase se otřepat. Po dlouhé době nezaujatý a kvalitní výkon hlavního sudího.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - D. Pek [-] (52. Z. Kluibr [-] ) , P. Záleský [-] (67. L. Hovorka [-] ) , V. Lukeš [-] , J. Pešl [-] , D. Červený [-] , M. Šíp [-] , A. Klose [-] , T. Hošek [-] (75. F. Švarc [-] ) , P. Foltýn [-] (70. O. Kroupa [-] ) , J. Dvořák [-]

TJ Osek B
P. Vojta [-] - O. Mareš [-] , J. Hájek [-] , P. Parčí [-] - M. Krejčí [-] (32. T. Král [-] ) , Z. Čermák [-] , J. Diviš [-] , Š. Šůs [-] , T. Hromek [-] (65. M. Čapek [-] ) - V. Ježek [-] (78. O. Bunda [-] ) , D. Rybák [-] -

ŽK: 73. M. Šíp .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOŠEK Jan - STUDENÝ Josef, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Oba dva týmy potřebují získat body, ale řekl bych, že to bude vyrovnaný souboj.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích