2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 10:00

19.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek B přijel do Cehnic bez obou brankářů, mezi tyče se tak musel postavit jejich špílmachr


Branky


23

Cehnice měly výhodu, že se béčko Oseku přijelo bez obou brankářů. Osek B se dlouho držel, ale nakonec Cehnice po hodině hry dostaly míč za záda Jana Hocha dvěma hlavičkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Osek přijel v 11 lidech, ale přesto byl především v prvním poločase vyrovnaným soupeřem. Domácí sice od začátku měli menší převahu a šance, ale díky neproměňování příležitostí Osek stále cítil šanci a byl nepříjemný. Hned v 8. minutě se do zakončení dostal po přihrávce ze středu Vaněk, ale sám proti hostujícímu brankáři místo střely zvolil kličku, ale neuspěl. Ve 25. minutě pak opět Vaněk zahrával trestný kop z vápna, ale o decimetry minul soupeřovu bránu. Brankář vůbec nereagoval a pouze čekal, zda míč skončí nebo neskončí v síti.


Domácí se alespoň o nějakou kombinaci snažili, ale do šancí se spíše dostávali po centrech nebo dlouhých autech Marka Martínka. Často si ale pro míč došel hostující brankář Honza Hoch, takže Cehnice nebyly nebezpeční. K jedné velké příležitosti se ještě ve 35. minutě dostal Vaněk po centru ze strany, ale odražený míč poslal pouze slabou střelou do náručí brankáře.

Nedvěd a Krejsou mířili hlavou přesně

Druhý poločas byl z domácí strany výrazně lepší. Hned od začátku druhé půle domácí přidali na důrazu a rychlosti. Snažili se o častější střelbu, ze které pramenily odražené míče a rohové kopy. Díky tomu se domácí tým dostal do souvislejšího tlaku, který v 62. minutě korunoval po krásném centru Marka Martínek Nedvěd a konečně prostřelil hostujícího brankáře, když byl u centru dříve a hlavou protlačil míč do sítě. To domácím dodalo klid na kopačky a hra už byla pouze na jednu bránu.

V 73. minutě pak svůj skvělý výkon korunoval Marek Martínek druhou nahrávkou na gól, tentokrát dlouhým autem našel Krejsu, který hlavou usměrnil míč za záda hostujícího brankáře. V tu chvíli Osek otevřel hru a Cehnice se dostaly do celé řady dalších šancí. Dvě střely zpoza vápna měl Nedvěd, ale pokaždé přestřelil. Jednu příležitost měl po spolupráci s Nedvědem Krejsa, ale z prostoru penalty také přestřelil. Sám na brankáře šel Šebesta po uvolnění od Krejsy, ale také neuspěl a pouze nastřelil brankáře Hocha. Nakonec tyto neproměněné šance domácí celek mrzet nemusely, protože si došli pro vítězství, které posunulo domácí mančaft do klidnějšího středu tabulky. Zato Osek B stále okupuje spodnější příčky.

 

Zdroj: Sokol Cehnice

mírně upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: V sobotu k nám přijela rezerva krajského týmu z Oseka. Pro nás to byl další z řady důležitých zápasů s našimi sousedy v tabulce a opět se nám podařilo ho zvládnout. Další zápas, který nás čeká, bude ve Volyni, kde budeme muset předvést výrazně lepší výkon, abychom si udrželi jarní neporazitelnost. Aktuálně jsme nejúspěšnějším týmem na jaře a bylo by skvělé si tuto bilanci udržet.

TJ Osek B
Patrik Parči, trenér: V pátek jsem měl k dispozici pouze sedm hráčů. Z různých důvodů, až někdy směšných důvodů mi chybělo sedm béčkových lidí. Z tohoto důvodu museli za ně zaskočit Kája Hoch (52 let), gólman juniorky Bunda, marodící Pepa Sýkora, marodící Pepa Diviš a Honza Hoch musel do brány. Tragédie. Domácí předvedli svůj klasický fotbal plný tvrdých soubojů. Poločas jsme se drželi. V druhé půli jsme dvakrát inkasovali ze standardek. Ale i přes porážku jsme podali bojovný, obětavý, kolektivní výkon. Obranu zkušeně řídil Kája Hoch, dopředu byl aktivní Šůs. Na body to bohužel nestačilo.



Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] , J. Čech [-] , L. Čech [-]

TJ Osek B
J. Hoch [-] - J. Hájek [-] , T. Hřebíček [-] , P. Parčí [-] , J. Sýkora [-] - K. Hoch [-] , M. Krejčí [-] , Š. Šůs [-] , J. Diviš [-] - D. Rybák [-] , O. Bunda [-] -

ŽK: 43. R. Frčka - 44. P. Parčí , 55. O. Bunda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - VEJČÍK Vít, HOMOLA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jakub Formánek
Tip experta: remíza

Zápas tipuji jako remízový.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích