Roman Žurek řádil před domácími fanoušky, Vlachovu Březí nastřílel hattrick


Branky


26. R. Žurek , 35. R. Žurek , 61. R. Žurek
21

Strunkovice si po prohře se Čkyní poradily s Vl. Březím, především čaroval domácí Roman Žurek, který před sto čtyřiceti diváky nasázel tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

R. Žurek dvěma góly poslal Strunkovice do slibného vedení

Před pěknou návštěvou ocenil Blaník svého historicky nejlepšího střelce Františka Kubičku (429 branek). Utkání samotné se hrálo slušně, Blaník začal útočně a zvláště R. Žurek byl stálým nebezpečím pro obranu hostů. Ti branku domácího Suchého příliš neohrozili a ten s přehledem udržel další nulu. Je dost velký rozdíl Vlachovo Březí doma a venku. Debut v dresu domácích měl veterán Michal Kuneš, odvedl kus fotbalové práce a ukázal, že fotbal umí. Dále se velmi dařilo Petru Benešovi, snad až na jednu přihrávku podal excelentní výkon. V neposlední řadě R. Žurek vstřelil dvě branky v první půli a ukázal jakým směrem se bude ubírat druhá půle.

A opět Žurek, tentokrát už s hattrickem

Druhou půli odstartoval rovněž R. Žurek a slavil hattrick, třeba jednou bude právě on historicky nejlepším střelcem Blaníku. Domácí mohli vyhrát ještě výraznějším rozdílem, ale ne vždy všechny akce vyjdou na jedničku. I střelec Žurek něco zahodil, ale přes vstřelený hattrick ho to nemuselo štvát. Na stadionu byla pěkná atmosféra, kterou vytvořili jak hráči na trávníku, tak sto čtyřicet diváků v hledišti, kteří si přišli na své.

 

Report ve spolupráci s panem Mottlem.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, trenér: Hráli jsme dobře a měli zápas pod kontrolou. Dařily se nám zejména herní kombinace směrem dopředu. Škoda nevyužitých šancí, mohli jsme vyhrát větším rozdílem.




Počet diváků: 140. Rozhodčí: Zabilka Luboš - STUDENÝ Josef, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 4. 2019 08:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Strunkovice prohrály ve Čkyni a doma to budou chtít odčinit. Vlacháč je na to ideální soupeř. Ten boduje hlavně doma a ve Strunkovicích nebude mít šanci.