Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Dvořiště přetlačilo Netolice


Branky


10. P. Pecha , 22. P. Pecha , 23. M. Tesař , 29. Š. Štifter , 72. A. Mitroi - 16. J. Varyš , 53. J. Varyš , 66. J. Varyš (p.) , 90. D. Hlavatý
20

Dolní Dvořiště sice padá o soutěž níž, ale dojem zanechalo dobrý. A potvrdilo to i v posledním zápase, když připravilo o třetí místo Netolice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v jasné režii domácích

Dolní Dvořiště se chtělo loučit výhrou a od začátku šlo jednoznačně za vítězstvím. Po deseti minutách se trefil Pavel Pecha 1:0. Po šesti minutách Netolcie vyrovnaly, Jakub Varyš dostal trochu prostoru a nemýlil se 1:1. Jenže to bylo od Netolic v prvním poločase vše. Naopak za domácí se prosadil znovu Pavel Pecha 2:1. Minutu na to se trefil i Michael Tesař 3:1. A hrůzných sedm minut Netolic dokončil Šimon Štifter 4:1. Do konce poločasu se už domácím branku vstřelit nepodařilo.

Netolice mocně dotahovaly

v  hostujicí kabině proběhla o poločase bouřka a Netolcie druhý poločas předvedly mnohem lepší výkon. A Jakub Varyš snížil na 4:2. Pak domácí celek fauloval ve vlastním vápně a nařízenou penaltu bezpečně proměnil kdo jiný, než Jakub Varyš 4:3. Domácí celek se pak vzchopil a přidal branku, která ho uklidnila. Tu vstřelil Adrian Mitroi 5:3. Hostujicí tým ještě kousal, ale podařilo se mu v poslední minutě pouze snížit Danielem Hlavatým 5:4. Dolní Dvořiště se tak loučí výhrou. Netolice se nakonec musí spokojit se čtvrtým místem. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák (trenér): My jsme se chtěli rozloučit s 1.B výhrou. To se nám podařilo. Zejména první půle byla výborná. Pak nám vinnou horkého počasí docházely síly a Netolice se snažily o vyrovnání. To jsme ale nedopustili. Bohužel i 28 bodů letos nestačilo. Podzim bída jaro paráda. Náš cíl je jen jeden. Vrátit se zpět.




Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - P. Pecha [-] , A. Mitroi [-] , L. Plosz [-] , Š. Štifter [-] , L. Doucha [-] , M. Tesař [-] , O. Kouba [-] , K. Šrefl [-] , J. Krenauer [-] , J. Macanovič [-]

1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - J. Urban [-] , D. Hlavatý [-] , S. Šulc [-] , D. Andres [-] , J. Varyš [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , J. Skála [-] , V. Jelínek [-] , J. Pivoňka [-]

ŽK: 16. P. Pecha , 25. J. Krenauer , 40. O. Kouba , 90. M. Tesař - 44. F. Rokůsek , 52. D. Hlavatý , 72. T. Kabelka .
Hráči zápasu: P. Pecha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZABILKA Luboš, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra hostů

Jedeme tam uhájit 3. místo, tak věřím, že to zvládneme a budeme naplno bodovat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů